Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Testimoniale

Firma foarte serioasa condusa de un om extraordinar,implicat,binevoitor,serios.Toate plrcarile prin ei au fost minunate.Cu Piticescu Tour esti in siguranta oriunde pleci. O recomand cu placere tuturor

Mariana

Thailanda, Turcia, Egipt, Grecia, Marea Britanie, Italia
Foarte seriosi, raport foarte bun calitate pret! Locatia exact asa cum ne-a fost prezentata, hotel, transport , tot! Foarte amabili si gata sa raspunda tuturor cerintelor clientului , pt a ii asigura o vacanta perfecta ! Recomand cu incredere daca va doriti o vacanta de vis!!!!

Oana

Creta, Lefkada, Mamaia
Este una din agentiile care pune clientul pe primul loc. De fiecare data cand am apelat la ei, mi-au gasit cel mai bun pret si cea mai buna varianta. M-au asculat si au inteles ce vreau. Mi-au suportat mofturile si si-au pastrat rabdarea pana la final. O echipa f buna de profesionisti. Recomand.

Cristina

Coasta Amalfitană, Valencia, Barcelona, Amsterdam
Cei mai buni ! Recomand cu toata increderea, atat pentru activitati de business cat si pentru vacante

Alina

Viena
Servicii de buna calitate,cele mai bune preturi, personal mereu disponibil si foarte dragut.Ultima vacanza a meritat toti banii.

Nicoleta

Roma