Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre Noi

Piticescu Tour: masuram distanta pana la destinatie in zambete, nu kilometri.

Noi nu vindem pachete turistice, noi slefuim vise si le transformam in clipe memorabile. 
Te invitam sa vii sa ne cunosti, sa povestim la o cafea despre placerea de a calatori, despre destinatii cunoscute sau pe care vrei sa le descoperi. Vrem sa fim in primul rand consilierul pe care sa te poti baza pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii de vacanta, omul pe care sa il poti suna cand trebuie sa pleci urgent intr-o deplasare si nu gasesti cazare si confidentul caruia sa ii povestesti cat de grozava a fost vacanta din care tocmai te-ai intors. 

 

De ce Piticescu Tour?

 

Cu noi, alegerea vacanței perfecte este mereu un momet de bucurie, niciodată unul de stres. Consilierii noștri, cu o experiență de peste 10 ani în elaborarea și comercializarea pachetelor de călătorie sunt mereu la dispoziția dumneavoastră, gata să facă față oricărei provocări. Cu noi, nu economisești doar bani ci mai ales timp. Dar cel mai important este că, odată preluați de agentul de turism, veți evita multe momente stresante, căci singurul lucru cu care nu vă putem ajuta este împachetarea bagajelor. În rest, orice serviciu poate fi aranjat în avans și personalizat de către personalul nostru.

Și nu uita: cu noi, vacanța ta este la doar un zâmbet distanță!

Contact:

Telefon: 031.710.32.20
Mobil: 0758032920 (apelabil și în afara orelor de program pentru urgențe)
Email: office@piticescu.ro

Adresa: Bulevardul Octavian Goga nr 6, bloc M 25, scara 1, etaj 3, apartament 9, Sector 3, Bucuresti