Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TUI BLUE BARUT ANDIZ

de la
840 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 07.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul este localizat in statiunea Side, la 62 km de aeroportul din Antalya si la 8 km de Manavgat. Deschis in 2013, acest hotel ofera turistiilor camere spatioase, dotate cu aer conditionat, televizor, telefon, minibar, uscator de par. Restaurantul principal serveste o gama larga de preparate locale si internationale. Pe langa restaurantul principal, hotelul mai detine si 2 restaurante a la carte cu specific italian si international. Piscina principala este dotata cu sezlonguri, umbrele de soare si dispune de un bar la piscina. Plaja este la 150 m de hotel si este o plaja cu nisip si are o lungime de 80 m. Alte activitati disponibile la hotel sunt : fitness, tenis de masa, sporturi acvatice, program de animatie, muzica live.Facilitati camera
Dotări camere: baie cu cadă / duș, uscător de păr, oglindă make-up, masă make-up, halate și papuci de baie, produse cosmetice, aer condiționat, seif, mini-bar, TV, telefon, acces internet Wi-Fi, facilități ceai / cafea, balcon / terasă.

Facilitati hotel
Acces internet Wi-Fi gratuit pe întreg domeniul hotelului, baie cu aburi, saună, hammam, sală de fitness, aerobic, yoga, tenis de masă, boccia, pistă de alergare – 1.600 m, program de animație, muzică live, petreceri tematice. Plajă proprie cu nisip la o distanță de 150 metri de hotel, lungime: 80 metri; piscină principală – 428 mp, piscină Swim Up – 134 mp; Șezlonguri, saltele, umbrele și prosoape gratuite atât la plajă, cât și la piscină. Restaurant principal tip bufet „Divan”, Restaurant a la carte pentru masa de prânz „Culinarium”, Patiserie; Restaurante a la carte cu specific: „Olive” italian, „Culinarium” internațional; Baruri: Lobby Bar, „Sunset” Bar, „Melten” Pool Bar, „TUI Sensimar Barut Andiz” Beach Bar. Centru SPA: masaje, tratamente faciale și corporale, coafor, baie cu aburi, saună, hammam, sală de fitness, aerobic, yoga, tenis de masă, boccia, pistă de alergare – 1.600 m, program de animație, muzică live, petreceri tematice, sporturi nautice.

Localizare
TUI Blue Barut Andiz este un hotel de patru stele deschis în anul 2013 și se întinde pe o suprafață de 11.750 mp. Hotelul este amplasat la o distanță de 1,5 km de Side, la 8 km de Manavgat și la 62 km de Aeroportul din Antalya.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.