Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Pret


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 581 hoteluri

Alanya, Turcia

Hotelul este localizat in statiunea Alanya la 130 km de aeroportul din Antalya si la 5 minute de centrul orasului Alanya Acest hotel ofera o zona de plaja privata precum si o piscina exterioara . . .

Alanya, Turcia

Hotelul este situat in statiunea Alanya la cativa pasi de plaja si la 135 de km de aeroportul din Antalya Acest hotel detine 72 de camere standard dotate cu aer conditionat uscator de par televizor telefon si mini-bar Restaurantul principal serveste . . .

Alanya, Turcia

Hotelul este situat in localitatea Alanya la 150 de metri de faimoasa plaja Cleopatra si la 122 km de aeroportul din Antalya Acest hotel a fost construit in 1990 si ultima renovare a fost in anul 2015 Cazarea se face in corpul principal de 6 nivele c . . .

Side, Turcia

Hotelul este localizat in Side la 65 km de aeroportul din Antalya si la 7 km de orasul Side Hotelul a fost construit in 2012 si ofera cazare in doua cladiri de 6 etaje Camerele hotelului sunt dotate modern si au facilitatile standard uscator de par t . . .

Alanya, Turcia

Hotelul este localizat in statiunea Alanya la 130km de aeroportul din Antalya si la 4 km de centrul orasului Alanya Acest hotel de 4 stele detine un numar de 99 camere dotate standard cu aer conditionat uscator de par telefon si televizor Plaja priva . . .

Alanya, Turcia

Hotelul este localizat in statiunea Alanya la 90 km de aeroportul din Antalya si la 2 km de localitatea Okurcalar Renovat in 2014 acest hotel ofera cazare in 2 cladiri de 6 etaje conectate intre ele Camerele sunt dotate standard cu uscator de par aer . . .

Kemer, Turcia

Hotelul este localizat in statiunea Kemer la 35 km de aeroport din Antalya si la 15 km de orasul Kemer Renovat in 2013 acest hotel dispune de 18 corpuri cu 2 etaje si 3 corpuri cu etaje Hotelul este inconjurat de o zona de cu padure de pini oferind o . . .

Side, Turcia

Hotelul este localizat in statiunea Side la 75 km de aeroportul din Antalya si la 15 km de orasul Side Hotelul ofera cazare in cladirea principala cu 4 nivele si 7 bungalow uri cu un nivel Camerele sunt dotate cu aer conditionat uscator de par telefo . . .

Alanya, Turcia

Hotelul este localizat in statiunea Alanya la 110 km de aeroportul din Antalya si la 3 km de localitatea Avasallar Hotelul a fost renovat in 2012 si ofera cazare in 5 cladiri separate Camerele sunt dotate modern cu aer conditionat uscator de par tele . . .

Alanya, Turcia

Hotelul este situat in statiunea Alanya la 130 de km de aeroportul din Antalya Plaja este la 200 metri de hotel si centrul orasului se afla la 1500 de metri . . .