Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SHERWOOD SUITES RESORT

de la
849 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Complexul all-inclusive Sherwood Suites Resort, construit im anul 2019, este situat in Lara, in apropiere de Antalium Premium Mall, la o distanta de 14 km de plaja Lara Beach si de mall-ul Shemall Shopping Center. Situat la 11 km de aeroport, la 13 km de centrul orasului Antalya si la 700 m de propria plaja. Camerele hotelului sunt moderne si complet dotate cu facilitati precum: baie cu cada sau dus, foehn, aer conditionat, individual, televizor, telefon, mini-bar seif (gratuit). Facilitati hotel: restaurant principal, 2 restaurante a la carte , 3 baruri, 3 piscine exterioare, piscina interioara, 8 tobogane, cabinet medical, centru SРА, coafor, magazine, spalatorie, curatatorie chimica, internet WiFi (in lobby - gratuit).Alte facilitati si servicii : baie turceasca, sauna, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, mini-fotbal, tenis de masa, darts, bocce, animatie, discoteca. Pentru cei mici exista facilitati precum: 2 piscine, 2 tobogane, loc de joaca, mini-club (4–12 ani), servicii de babysitting (contra cost). Facilitati camere:
Camerele hotelului sunt spatioase si dotate cu: televizor, aer conditionat, masina de spalat rufe, uscator de par, minibar, birou, balcon. Suprafata unei camere duble standard este de aproximativ 35 mp.

Facilitati hotel:
Hotelul Sherwood Suites Resort pune la dispozitia oaspetilor sai, urmatoarele servicii si facilitati: piscina pentru copii, club pentru copii, aqua park, restaurant, bar, terasa, centru SPA, hamam, internet wireless gratuit, parcare gratuita, lift, seif, mini-market, magazin de suveniruri. Accesul cu animale de companie nu este permis.

Localizare:
Hotelul Sherwood Suites Resort este localizat intr-o zona linistita in apropiere de Antalium Premium Mall si la 16 minute de mers pe jos de Aqua Park Wet ‘n Wild. Se mai pot vizita si Cascada Lower Duden (9.4 km), Clubul de golf Antalya (9.6 km), Parcul de distractie The Land of Legends (10.5 km), plaja Lara Beach si mall-ul Shemall Shopping Center (14 km), Parcul natural si cascada Kursunlu (16.9 km), Muzeul Antalya (18.7 km). Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Antalya situat la o distanta de 9.8 km.

Website:
https://sherwoodhotels.com.tr/en/hotel/sherwood_suites_resort

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.