Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEA LIFE FAMILY RESORT HOTEL

de la
714 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.06.2024 - 11.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Cu privelişte chiar spre plaja Konyaalti cu steag albastru, Sealife este un complex extins, cu facilităţi şi activităţi pentru întreaga familie. Plaja
Plaja este publica, peste drum de hotel; este de pietricele. Sezlongurile sunt fara plata la piscina si cu plata pe plaja. Umbrele sunt gratuite la piscina si pe plaja. Prosoapele se elibereaza pe baza de garantie.

Piscina
Piscina exterioara are 450 mp si 1.40 adancime, piscina cu tobogane are 60 mp si 2 tobogane, piscina pentru copii are 13.32 mp si 0.30 adancime, piscina interioara incalzita doar pe perioada iernii are 79 mp si 1.35 adancime, piscina interioada pentru copii are 7 mp si 0.30 adancime.

Sport si agrement
Fara plata: sala de jocuri, loc de joaca pentru copii, muzica live, teren de tenis gratuit dar echipament. Contra cost: baie turceasca, sauna si fitnes.

Facilitatile hotelului
Restaurant principal, restaurante A`La Carte, lobby bar, baruri in cadrul complexului hotelier, discoteca, fitness, sauna, baie turceasca. Cu plata: medic la cerere, internet cafe, masaj, spalatorie si curatatorie, baby sitting, bijuterie, coafor, sala de jocuri, inchirieri masini si magazine.

Facilitatile camerelor
Hotelul dispune de 240 camere, dintre care: 145 standard (22 mp), 90 family (38 mp), 2 Suite (35 mp), 3 camere pentru persoane cu handicap (22 mp), o camera DeLuxe si o King Suite (80 mp). Camerele standard au balcon (90% din camere sunt cu vedere spre mare), baie cu cada, uscator de par, mocheta, A / C, telefon, minibar (bauturi racoritoare reinprospatat zilnic), seif, TV satelit. Camerele familiale (family suites) au o sufragerie si un dormitor separate avand un pat matrimonial si 2 paturi simple.

Localizare
In cartierul Konyaalti la 6 km de centrul orasului si 20 km fata de aeroportul Antalya. Hotelul are 7179 mp fiind deschis in 1995 si renovat in 2007

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.