Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1568 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.05.2024 - 01.06.2024 | transport cu avionul | plecare din CLUJ
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Meder Resort are o suprafata de 11000 mp si este situat la 400 m de plaja, la 50 km de aeroportul Antalya si la 45 km de orasul Antalya.Facilitati pentru copii
Mini club si spectacole de animatie.

Piscina
Piscina exterioara si piscina interioara.

Facilitati hotel
Restaurant principal, restaurant a la carte, centru spa, sali de conferinta, asistenta medicala, internet, sala de jocuri, spalatorie, room service, discoteca interioara, seif, nocturna pentru teren de tenis, echipament de tenis, telefon si fax sunt contra cost. Sport si agrement: Hotelul ofera o gama variata de sporturi, pentru a asigura petrecerea timpului intr-un mod cat mai placut: biliard, scoala de scufundari, tenis de camp, sporturi de apa, jacuzzi, masaj, centru de sanatate, baie turceasca, sauna, centru de fitness.

Facilitati camere
Hotelul dispune de un numar de 228 camere, dintre care 193 camere standard, 20 camere familiale 12 camere suite si 3 camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele sunt spatioase, mobilate cu bun-gust si sunt dotate cu mocheta, A / C centralizat, telefon direct, TV satelit, canale muzicale, seif, minibar si balcon. Baile din camere sunt dotate cu oglinda, cada, dus, toaleta, camerele suite au tapet, cabina de dus si chiuveta dubla. Toate camerele au sistem de inchidere cu cartela.

Localizare
Hotelul Meder Resort are o suprafata de 11000 mp si este situat la 400 m de plaja, la 50 km de aeroportul Antalya si la 45 km de orasul Antalya.

Plaja
Plaja hotelului este privata; sezlongurile si umbrelele sunt fara plata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.