Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mediterranean Breeze Hotel

de la
886 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.11.2024 - 09.11.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul este foarte aproape de plaja, cu o gradina ce inconjoara zonele de entertaiment si relaxare. Ofera servicii atat pentru adulti cat si pentru copii, menite sa va contureze o vacanta perfecta.

Localizare

Hotelul se afla la 55 km de Aeroportul din Antalya, la 65 km de Gazipasa si la doar 15 km de Alanya.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai sezlonguri si umbrele de plaja, Prosoape de plaja - utilizare zilnica cu depozit, Anfi Beach Restaurant, Mini club Animatie zilnica pentru copii, Amfiteatru de animatie , Spectacole, Concept de luna de miere, Baia turceasca, Sauna, Fitness.

Contra cost: Internet wi-fi, Spalatorie, calcatorie si curatatorie chimica,Seif ,Internet Wi-Fi Doar Camera, Spa & Welness Masaj si ingrijire a pielii, spuma exfolianta, Plaja Sporturi nautice (banana, parasuta si alte servicii), Foto, Inchiriere masina,Magazine Piata, coafor, magazin de suveniruri. butic.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu Comutator electronic de usa, Seif digital, Tv Lcd,  Minibar, Telefon direct, Configurare tee-uri si cafea, Cabina de dus, Uscator de par, Balcon, Split aer conditionat, Papuci de baie, Halat de baie la cerere.

Info

***Descrierea este cu caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
AC ( aer conditionat )