Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EFTALIA AQUA RESORT

de la
874 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 31.10.2024 - 23.11.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

LOCALIZARE: aproape de plaja, accesul se face printr-un tunel subteran, la 100 km de aeroportul din Antalya, 18 km de Alanya si 4 km de Konakli, la 60 km de aeroportul Gazipasa ( Alanya).
SUPRAFATA: 38 500 m2.
CAPACITATE: 470 camere.
FACILITATI HOTEL: 2 cladiri principale fiecare cu cate 3 lifturi, 5 vile cu cate 3 etaje, Lobby bar deschis 24 de ore, bar la piscina, Efes Pub bar, patiserie, restaurant, Disco (Eftalia Island), Burgerland deschis 24 de ore, restaurant a la carte, bauturi locale incluse ( alcoolise si non alcoolice), bauturile de import coctckayialuri si bauturi imbuteliate a contra cost, amfiteatru, Sali de conferinta, sala vizionare TV, piscina exterioara principala, piscina pentru copii, piscina cu topogane, sezlonguri, umbrele si saltele la piscina si la plaja gratuite, loc de joaca pentru copii, mini club, programe de animatie si diverstisment pentru adulti si copii atat in timpul zilei cat si seara, muzica live, spectacole seara, centru SPA cu diverse terapii si tratamente, masaj, sauna, fitness, baie de aburi, coafor, acces internet wireless, magazine de suveniruri si bijuterii, cabinet medical, spalatorie, parcare, supermarket, sporturi si jocuri: volei pe plaja, aerobic, gimnastica, mese de tenis, foitbal, baschet, darts, sporturi acvatice motorizate.
FACILITATI CAMERE: Camerele standard au 24 m2, cele Large au 34 m2 (pat dublu, pat de o persoana si fotoliu etxensibil ), Family Room A are 43 m2 dispune de 2 dormitoare unul cu pat dublu si altul cu 2 paturi twin, 1 baie, Family Room B are 60 m2, dispune de 2 dormitoare (2 paturi duble, 2 paturi d eo persoana, 1 fotoliu extensibil). Toate camerele sunt dotate cu: aer conditionat, telefon, TV, minibar (sucuri si apa), balcon, baie cu dus si uscator de par, patceht laminat, seif, electricitate 220 volti.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.