Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB HOTEL RIU KAYA

de la
1256 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.06.2024 - 10.06.2024 | transport cu avionul | plecare din TIMISOARA
Verifica disponibilitate

Descriere

www.kayatourism.com.tr

Localizare:
Hotelul este situat in regiunea Belek, la 28km de aeroportul Antalya si la 35 km de centrul orasului Antalya.

Cazare:
Hotelul dispune de un numar total de 346 de camere in bungalow. 171 camere standard (30mp, maxim 2 persoane); 74 camere familiale tip 1 (35 mp, maxim 5 persoane, doua dormitoare si 2 bai cu cada); 22 camere familiale tip 2 (maxim 5 persoane, doua dormitoare si 2 bai cu dus); 64 camere cu conexiune (maxim 5 persoane, doua dormitoare si 2 bai cu dus); 15 suite duplex (73mp, maxim 3 persoane, un living, un dormitor si doua bai); 5 camere pentru persoanele cu dizabilitati. Toate camerele au balcon, baie proprie cu dus, uscator de par, aer conditionat, telefon direct, seif, mini bar (reumplut zilnic cu apa si bauturi racoritoare), TV satelit si canale de muzica.

Servicii:
Ultra all inclusive – bufet la mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari tarzii, mancare si bauturi in snak bar, o data pe saptamana cina festiva, petrecere pe plaja, restaurante A’ la carte cu specific international (cu rezervare), toate bauturile racoritoare si alcoolice locale, bauturile de import standard. Nu sunt incluse: whiskey premium si brandy’s vechi, bauturile imbuteliate, vinurile speciale, suc proaspat de fructe, room service.

Facilitati:
Restaurant principal cu bufet, 3 restaurante A’ la Carte: Turkish, L Gioia (italienesc) si Barbeque (grill), bar pe plaja, bar la piscina, disco bar. Contra cost sunt: shopping center, doctor, spalatorie, baby sitting, coafor, telefon, fax, internet, jocuri pe calculator.
Plaja: Hotelul are plaja proprie cu nisip si pietricele, sezlonguri, umbrelute si prosoape gratuite.

Sport si divertisment:
Piscine de interior si exterior, piscina pentru copii, centru fitness, sauna, baie turceasca, jacuzzi, 10 terenuri de tenis, mini fotbal, mini golf, basket, volei pe plaja, toate sunt gratuite. Contra cost: nocturna pentru terenurile de tenis, echipamentul si lectiile, masaj, peelling, solar, wellness center, echitatie, sporturi nautice, yoga, biliard.
Programe de divertisment cu personal profesionist. In timpul zilei diferite concursuri la piscina si pe plaja, seara spectacole. O data la doua saptamani cina festiva, seri tematice, muzica live. Pentru copii, programe separate pentru fiecare grupa de varsta, de la 4 la 16 ani.
Localizare: Hotelul este situat in regiunea Belek, la 28km de aeroportul Antalya si la 35 km de centrul orasului Antalya.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.