Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARMA'S BEACH HOTEL

de la
791 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.05.2024 - 18.05.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

www.armasbeach.com

Localizare: Hotelul se afla in centrul statiunii Kemer, la 55km de aeroportul din Antalya.

Cazare: Hotelul are un numar total de 160 camere: 117 camere standard (25mp, un dormitor, o baie, max 3+1pax), 21 camere Garden (economy) (18mp, un dormitor, o baie, localizate in gradina hotelului, max 2pax), 13 camere standard fara balcon (18mp, un dormitor, o baie, max 2pax). Toate camerele au baie privata cu dus si uscator de par, aer conditionat split, parchet laminat, telefon direct, safe box (contra cost), mini bar (contra cost), TV prin satelit si canale de muzica.

Service: All inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari la plaja, cafea si ceai dupa amiaza, cina, toate bauturile locale alcoolice si racoritoare intre orele 10.00- 23.00. Nu sunt incluse in concept: bauturile din import, toate bauturile imbuteliate, sucurile naturale de fructe, bauturile in Disco club, mini bar in camere, restaurante A’la Carte cu rezervare in avans.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, gustari la barul de la plaja, lobby bar si patiserie. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie, magazine, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator, rent a car. Conexiunea la internet WI – FI este contra cost.

Plaja: Plaja privata de pietris, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment: piscina exterioara pentru adulti si copii, centru fitness, baie turceasca, sauna, tenis de masa. Contra cost: masaj, biliard si sporturi nautice.
Programe de divertisment in timpul zilei si seara. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04-12 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.