Politica de confidentialitate

Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a SC PITICESCU TOUR SRL de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea SC PITICESCU TOUR SRL nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

SC PITICESCU TOUR SRL se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. SC PITICESCU TOUR SRL nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.piticescu.ro conform acestor “Termeni si Conditii”.

Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC PITICESCU TOUR SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este transmiterea de comunicatii electronice. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa trimiteti un e-mail catre departamentul de eMarketing (office@piticescu.ro). De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Cand vizitati site-ul web al SC PITICESCU TOUR SRL serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.

Cand prin intermediul prezentului Site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile SC PITICESCU TOUR SRL dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice

 

 

Piticescu Tour intelege si respecta importanta datelor dvs. personale. In aceasta sectiune va vom explica cum colectam si utilizam datele dvs. personale si in ce conditii puteti cere stergerea sau modificarea lor
 
Cine suntem?
Datele dumneavoastră sunt prelucrate de SC Piticescu Tour SRL cu sediul în București, Str. Vasile Sion nr 1-9, bloc 15, scara 5, parter, apt 136, cod unic de înregistrare 34943652, înregistrată la Registru Comerțului Bucureși cu nr J40/10603/2005.
 
Ce date colectăm?
În vederea îndeplinirii prevederilor contractuale și a realizării rezervărilor și formalităților pentru călătoria dumneavostră  colectăm următoarele date: numele, prenumele, data de nastere, adresa de resedinta, e-mail-ul, numarul de telefon, preferintele personale, fotografii, cod numeric personal, sex, serie si numar de buletin, carduri de fidelitate, stare civila, varsta copii, numele copiilor, preferinte.
Turistul este direct raspunzator de corectitudinea datelor, altfel Piticescu Tour nu va putea sa ofere servicii adecvate.
 
Cum colectăm datele?
Putem solicita datele dumneavoastră în următoarele cazuri:
- cand realizati o cerere, rezervare sau cumparati un serviciu 
- cand va inscrieti la serviciul de newsletter sau diferite concursuri si promotii
- cand acceptati sa participati la diferitele chestionare lansate de catre compania noastra
- cand accesati canalele sociale de comunicare. Atentie in aceaste cazuri compania nu este raspunzatoare de informatiile personale specificate prin aceasta modalitate, canalul fiind unul public de comunicare.
- Cand navighezi pe site-ul nostru, este posibil sa colectam informatii despre vizita ta pe site. Aceste informatii pot include adresa IP, sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare si alte informatii despre modul in care ai interactionat cu site-u. Putem colecta aceste informatii prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii de similare. Poti vedea ce sunt cookie-urile citind in continuare aceasta pagina.
 
La ce folosim datele dumneavoasrtă?
- pentru a face demersurile necesare in vederea incheierii unui contract;
- pentru vă raspunde la intrebari si solicitari;
- pentru a ne apara impotriva atacurilor cibernetice;
- pentru activitati de marketing, insa numai in situatia in care ti-ai dat consimtamantul in prealabil;
- pentru a oferi si imbunatatii serviciile pe care le oferim;
 
Pentru a nu mai primi mesaje promotionale, poti urma instructiunile de dezabonare incluse in fiecare e-mail;
 
Către cine transferăm datele dumneavoastră?
Nu vom dezvalui informatiile tale catre terte parti, pentru a fi utilizate in propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora. Totusi, este posibil sa dezvaluim informatiile tale catre urmatoarele entitati:
• Furnizori de servicii. Putem dezvalui informatiile tale altor companii care ne furnizeaza servicii si actioneaza in calitate de persoane imputernicite, cum ar fi companiile care ne ajuta pentru facturare sau care trimit e-mailuri in numele nostru. Aceste entitati sunt selectate cu o grija deosebita pentru a ne asigura ca indeplinesc cerintele specifice in materie de protectie a datelor cu caracter personal. Aceste entitati au o capacitate limitata de a utiliza informatiile tale in alte scopuri decat cel de a ne furniza servicii;
• Instante de judecata, parchete sau alte autoritati publice pentru a ne conforma legii sau drept raspuns la un procedura legala obligatorie (cum ar fi un mandat de perchezitie sau o hotarare judecatoreasca);
• Altor parti cu consimtamantul sau la instructiunile tale. In afara dezvaluirilor descrise in prezenta Politica de confidentialitate, este posibil sa transmitem informatiile tertilor carora consimti sau soliciti sa efectuam o asemenea dezvaluire.
 
Ce sunt cookie-urile?
Un cookie este un fisier-text de mici dimensiuni pe care un site il salveaza pe calculatorul sau dispozitivul dumneavoastra mobil atunci cand vizitati site-ul. Cookie-urile sunt larg utilizate pentru a face site-urile functionale sau pentru ca acestea sa functioneze mai eficient, precum si pentru a furniza informatii detinatorilor site-ului.
Cookie-urile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.
Cum utilizăm cookies?
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. 
Utilizăm Google Analytics, un serviciu de analiza web furnizat de Google, Inc. („Google”) care contribuie la analizarea utilizarii site-ului. In acest scop, Google Analytics utilizeaza „cookie-uri”, care sunt fisiere-text plasate in calculatorul dumneavoastra.
Informatiile generate de cookie-uri cu privire la modul in care este utilizat site-ul – informatii standard de jurnal de utilizare a internetului (inclusiv adresa dumneavoastra IP) si informatii privind comportamentul vizitatorului intr-o forma anonima – sunt transmise catre Google si stocate de aceasta, inclusiv pe servere din Statele Unite. Inainte de a fi transmisa catre Google, adresa dvs. IP este anonimizata.
In conformitate cu certificarea sa legata de „scutul de confidentialitate” (Privacy Shield), Google declara ca respecta cadrul UE-SUA privind scutul de confidentialitate. Google poate transfera informatiile colectate de Google Analytics catre o terta parte atunci cand legislatia impune acest lucru sau atunci cand respectiva terta parte prelucreaza informatiile in numele Google.
In conformitate cu conditiile de utilizare ale Google Analytics, Google nu va asocia adresa IP a utilizatorilor cu niciun fel de alte date detinute de Google.
Puteti refuza utilizarea cookie-urilor Google Analytics descarcand si instaland Google Analytics Opt-out Browser Add-on.
 

Sub rezerva anumitor restrictii, aveti urmatoarele drepturi in legatura cu datele dvs. pe care le puteti exercita prin transmiterea unei solicitari scrise trimisa catre Piticescu Tour pe adresa cristina@piticescu.ro sau poștal pe adresa Strada Vasilie Sion nr 1-9, bl. 15, scara 5, parter, apt 136, sector 1, București.

Pe langa drepturile existente, de la data aplicarii Regulamentului beneficiezi de drepturi aditionale. Iata lista completa a drepturilor pe care le ai:  
 
   
Dreptul la informare – poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;
Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;
Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
Dreptul la restrictionarea prelucrarii - poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
Dreptul de opozitie – poti sa te opui, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
Dreptul la portabilitatea datelor - poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
Dreptul de a depune plangere - poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia.

In acest scop, in Romania, autoritatea de supraveghere este: www.dataprotection.ro

Solicitati Oferta Cautati Oferte
Ok, sunt de acord

Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Detalii aici.