Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Posada Vidraru


Descriere

Hotel Posada Vidraru, deschis in luna decembrie 2010 si construit in locul vestitului Popas Casa Argeseana, este situat pe Transfagarasan, la doar 200 m de Barajul Vidraru.
Departe de tumultul oraselor se afla oaza dumneavoastra de liniste si relaxare, Hotelul Posada Vidraru, ce reprezinta o destinatie turistica deosebita, fiind amplasat intr-un decor de o frumusete captivanta, ce ofera turistilor o priveliste minunata atat asupra Lacului Vidraru, cat si asupra Muntilor Fagaras.
Hotelul dispune de 50 camere, majoritatea aubalcon si ofera o priveliste uluitoare asupra lacului sau padurii, toate suntdotate cu bai proprii cu du si uscator de par, minibar, televizor LCD,telefon, centrala termica proprie.

Ofera urmatoarele facilitai: locde joaca pentru copii, parcare exterioara, internet in lobby hotel, seif la Recepie (gratuit), terasa, foioare, plimbari cuvaporaul propriu i cu catamaranul pe Lacul Vidraru.
Hotelul pune ladispoziia clienilor sai o sala de conferine cu capacitate de 100 de locuri,echipata cu: videoproiector, ecran de proiecie, internet wireless,flipchart, sistem audio.
Restaurantul Hotelului Posada Vidraru 4*, cu o capacitate de 120 persoane i o terasa cu ocapacitate de 40 locuri, sunt locaiile potrivitepentru organizarea de nuni, botezuri, dineuri, mese festive ipetreceri private.

Vidraru Bar & Club - un loc animatunde va putei delecta cu jocuri de biliard, darts, tenis de masa, in timp cesavutai o bautura rafinata.

Oaspeii hotelului potbeneficia gratuit de urmatoarele servicii ale Centrului SPA: jacuzzi, sauna i centru fitness, piscinainterioara.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.