Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL INTER VENUS


Descriere

Hotel Inter Venus ajută să surclaseze orice altă opțiune pentru o vacanță de vis. Parcă perfect încadrat în peisajul spectaculos al litoralului românesc, acesta este așezat pe malul Mării Negre și în centrul Stațiunii Venus.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus -sau cada, telefon, canale prin cablu, mochetă, izolare fonică, halat de baie, articole de toaletă gratuite, papuci de casă. Duble: - Camera Dubla Standard 5* poate fi cu 1 pat matrimonial sau cu 2 paturi separate (twin) . Beneficiaza de vedere laterala la mare, balcon, iar numarul maxim de persoane admise este de 2 adulti si un copil cu varsta maxima de 13.99 ani. Dubla Standard 4* poate fi cu 1 pat matrimonial sau cu 2 paturi separate (twin) . Beneficiaza de vedere laterala la mare, iar numarul maxim de persoane admise este de 2 adulti si un copil cu varsta maxima de 13.99 ani. Camerele de 4* sunt fara balcon pe etajele superioare (1,2,3,4,5) si cu balcon pe etajul 1. Apartamente: - Apartament - este format din doua Junior Suite (doua livinguri, doua dormitoare cu pat matrimonial); beneficiaza de vedere frontala la mare, balcon. In acest tip de camera pot fi cazati maxim 4 adulti. Apartamente junior: - Junior suite este un apartament format dintr-un living cu fotolii, un dormitor cu pat matrimonial si hol; beneficiaza de vedere frontala la mare, balcon. In acest tip de camera pot fi cazati maxim 2 adulti. Familiale: - Family room este format din doua camere interconectate dotate cu paturi matrimoniale; beneficiaza de vedere laterala la mare, balcon, iar numarul maxim de persoane admise este de 4 adulti.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie -gratuita in limita locurilor disponibile, loc de joaca pentru copii, lobby bar, beach bar Sali de conferinta: 1 - Capacitate de 40 de persoane, doatata cu: acces internet, doua plasme, flipchart, tabla magnetica, alte materiale disponibile pentru inchiriere: videoproiector, video + TV. Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -cu apa sarata, sala fitness, sauna. PLAJA PRIVATA CU SEZLONGURI, PROSOAPE SI UMBRELE GRATUITE
Servicii masa:
Într-o ambianţă unică de relaxare , hotelul vă pune la dispoziție două restaurante: Restaurantul Inter și Restaurantul Inter Del Mar, cu două saloane de lux, ce continuă linia de arhitectură şi design a hotelului, îmbinând, totodată, cele mai rafinate specialităţi culinare tradiţionale şi internaţionale, preparate de bucătari experimentaţi, toate dublate de atenţia şi profesionalismul personalului. Micul dejun se serveste in sistem bufet, pranzul si cina in sistem "Fisa conta" a la carte. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic Dejun = 45.00 Lei/ zi/ persoana; Pranz = 60.00 Lei/ zi/ persoana; Cina = 60.00 Lei/ zi/ persoana. Facilitati copii(pranz sau cina/pranz si cina): - Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 - 5.99 ani achita 50% din tarif adult; - Copiii cu varsta cuprinsa intre 6 - 11.99 ani achita 80% din tarif adult; - Copiii cu varsta cuprinsa intre 12 - 13.99 ani achita 100% tarif adult.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 - 2.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun. - Copiii cu varsta cuprinsa intre 3 - 5.99 ani care stau in orice tip de camera cu parintii si nu solicita pat suplimentar, beneficiaza de gratuitate la cazare, dar achita 24.75 lei/zi pentru mic dejun. - Copiii cu varsta cuprinsa intre 6 - 11.99 ani care stau in orice tip de camera cu parintii si nu solicita pat suplimentar, beneficiaza de gratuitate la cazare dar achita 39.60 lei/zi pentru mic dejun. Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0-11.99 ani patul suplimentar este optional si se acorda doar la solicitare achitandu-se 55.00 lei/zi. - Copilul cu varsta cuprinsa intre 12 - 13.99 ani care sta in camera DUBLA cu parintii, achita 50% dintr-un loc + 55.00 lei/zi pat suplimentar si micul dejun intreg. - Copiii cu varsta incepand de la 14 ani sunt considerati si tarifati ca adulti.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.