Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL DEL MAR VENUS


Descriere

Fostul Hotel Vulturul.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon. Număr total camere: 206
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant -500 locuri si terasa, parcare proprie- gratuita, in limita locurilor disponibile, loc de joaca pentru copii, internet -wireless in lobby (gratuit), pastrare obiecte de valoare, bar cu terasa, 2 lifturi, stand presa, parter si 12 etaje. Sali de conferinta: 2 - o sala de conferinte are capacitatea de 100 locuri si cealalta de 140 locuri. Ambele au in dotare videoproiector, flichart, ecran proiectie. Servicii: Contra cost: servicii de spalatorie/calcatorie, servicii telefonice si fax, pescuit sportiv pe lacul Razelm, herghelia Mangalia (cursuri de echitatie). Incluse in pret: pastrare valori, presa, camera bagaje, internet wireless in lobby, jocuri de divertisment pentru adulti (sah, table, tenis de masa, rummy).
Locatie:
Hotelul este situat in centrul statiunii, la 30 m de plaja, pe malul Lacului Razelm. Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.
Servicii masa:
se acorda in unitatea restaurant Del Mar Venus, categoria 3 stele, in sistem bufet suedez. Demipensiune : Mic dejun (7:30 – 10:00) include: cafea, apa, ceai, suc cu si fără acid, toate draft; Prânz (12:30 – 14:30) include: cafea, apa, suc cu si fără acid, vin alb/ roșu,toate draft; Pensiune completa : Mic dejun (07:30 – 10:00) include: cafea, apa, ceai, suc cu si fără acid, toate draft; Prânz (12:30 – 14:30) include: cafea, apa, suc cu si fără acid, vin alb/ roșu, toate draft; Cina (18:30-20:30) include: cafea, apa, suc cu si fără acid, vin alb/ roșu, toate draft; Pentru persoanele care aleg demipensiune, micul dejun si pranzul se servesc incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecare. Deoarece nu se poate pastra distanta neceara intre sezlonguri la plaja, in contextul actual, hotelul a eliminat sezlongurile din oferta.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - maxim 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 4.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar asigurat; - maxim 2 copii cu varsta cuprinsa intre 5- 11.99 ani achita supliment de cazare si masa, fara pat suplimentar asigurat. - persoana cu varsta peste 12 ani sunt considerate adulte si achita obligatoriu pat suplimentar si supliment de masa. Tariful patului suplimentar pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 17.99 ani este 54.00 Lei/ noapte. Se asigura un singur pat suplimentar intr-o camera dubla.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 2 - o sala de conferinte are capacitatea de 100 locuri si cealalta de 140 locuri. Ambele au in dotare videoproiector, flichart, ecran proiectie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.