Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Situat in statiunea ce poarta numele frumusetii, Venus, la o distanta de cateva minute de plaja Melodia si plaja Palace, Hotel Corina *** este alegerea perfecta pentru un sejur confortabil si accesibil pe litoralul romanesc la Marea Neagra.

Descriere si dotari generale: Hotel Corina*** este situat intr-o zona linistita a statiunii si inconjurat de vegetatie, are ca dotari generale: receptie, bar, camere pentru bagaje, foisoare situate in gradina hotelului, terasa, loc de joaca pentru copii, parcare proprie in limita locurilor disponibile.

Descriere camere: Hotelul dispune de 114 camere duble (twin si cu pat matrimonial), dispuse pe 3 nivele, complet renovate cu balcon mare (cu masuta si scaune) sau balcon mic (gen frantuzesc).

Camerele duble matrimoniale si twin- sunt dotate cu geam termopan (cu plasa pentru insecte), mobiler nou, TV/cablu, fotolii si masuta , frigobar, telefon (pentru apeluri in hotel), uscator de par si alte accesorii noi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.