Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat in centrul statiunii, la aproximativ 100 de metri de plaja.
Inaugurat in anul 2014, hotelul este inconjurat de o oaza de verdeata cu o suprafata de 11500 mp si va ofera facilitati multiple pentru o vacanta reusita.
Hotelul Ammon are o capacitate de cazare de 118 camere, toate decorate modern, dintre care 112 camere duble, 4 garsoniere si 2 apartamente.Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, balcon, internet wi-fi,grup sanitar individual, uscator de par.Hotelul are un restaurant cu specific international, terase si pool bar.
Complexul pune la dispozitia clientilor piscina exterioara, pool bar-ul si terasele sunt locurile ideale pentru relaxare.
Umbrelele si sezlongurile de la piscina sunt puse la dispozitia clientilor fara costuri suplimentare.
Hotelul dispune de loc amenajat de joaca pentru copii, piscina gonflabila, seif la receptie, parcare supravegheata, ofera servicii precum spalatorie/calcatorie, cutie de valori, receptie deschisa non-stop.


Servicii de masa In perioada 28.06-24.08.2019 serviciul minim de masa este demipensiune ( mic dejun si cina buffet )
Micul dejun( bufet); Cina(bufet); Prazul se serveste A la
Carte, pe baza de fisa in cont (valoare de masa). Cina( bufet) in regim
ademipensiunea include doar apa plata, restul bauturilor se vor comanda aa la cartea. Cina poate fi servita in sistem aserviciu la
farfuriea pentru sub 30 de persoane). Regimul de masa achizitionat si platit
nu se poate schimba in timpul sejurului.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie