Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sarea-n bucate


Descriere

Situata chiar in inima Transilvaniei, in imediata apropiere a intrarii in Salina Turda Durgau, pensiunea Sarea-n bucate se bucura de o locatie privilegiata, intr-un cadru natural. Pensiunea pune la dispozitia turistilor 13 camere mobilate in stil ultramodern, eleganta formelor si caldura cromatica sporind sentimentul de liniste. Terasa primitoare si incapatoare, zona de grill cu un design inedit, vecinatatea podgoriei si a Cramei La Sulina, fac din sarea-n bucate un loc ideal pentru a petrece timpul cu familia sau prietenii.

Conditii de cazare copii

- copiii cu varsta pana la 2 ani au reducere 100% la micul dejun, dar nu au dreptul la pat propriu
- copiii cu varsta intre 2 si 7 ani beneficiaza de cazare gratuita daca nu solicita pat suplimentar; daca solicita pat suplimentar achita 50% din tariful de cazare al unui adult iar pentru micul dejun se achita 50%
- copiii cu varsta intre 7 si 10 ani achita 50% din tariful de cazare al unui adult in cazul solicitarii de pat suplimentar si 100% micul dejun.
- copiii cu varste peste 10 ani, nu beneficiaza de reducere la cazare si mic dejun

Tariful include:
- mic dejun
- parcare exterioara
- toate taxele hoteliere

* Tarifele sunt nerambursabile

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.