Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pensiunea Edy este o pensiune recent construita pe malul Vaii Racilor, in Turda, judetul Cluj. Combinand in cel mai estetic mod stilul modern cu cel rustic, pensiunea ofera turistilor cazare cu un grad ridicat de confort, relaxare si intimitate.Pensiunea Edy asigura cazare turistilor care doresc sa viziteze obiectivele turistice din zona localitatii Turda: Salina Turda, Cheile Turzii, Castrul Roman, Cheile Turului, Mormantul lui Mihai Viteazu sau zona Vaii Ariesului. De asemenea este ideala ca loc de cazare al celor veniti la tratamente cu aerosoli in Salina Turda.

La mai putin de 1km de Pensiunea Edy, se afla Salina Turda, renumita pentru frumusetea ei si pentru efectele curative, iar de pe terasa pensiunii, se zareste Rezervatia naturala Cheile Turzii, unul dintre cele mai frumoase locuri din Transilvania.Pensiunea Edy este deschisa turistilor pe toata durata anului, pentru a oferi cele mai bune conditii de cazare, mancaruri tr Pensiunea Edyeste o pensiune recent construita pe malul Vaii Racilor, in Turda, judetul Cluj. Combinand in cel mai estetic mod stilul modern cu cel rustic, pensiunea ofera turistilor cazare cu un grad ridicat de confort, relaxare si intimitate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.