Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BE LIVE EXPERIENCE OROTAVA 4*


Descriere

Hotel Be Live Experience Orotava 4 Puerto de la Cruz - TenerifeSpania

Prezentare oficiala: https://www.belivehotels.com/en/hotels-tenerife/be-live-experience-orotava

In zona Puerto de la Cruz se afla hotelulBe Live Experience Orotava care este un hotel popular si apreciat de mii de turistide pe intreg globul.

Distanta de plaja: Distanta pana la plaja Playa de Martianez (plaja publica cu nisip negru) este de doar 250 m, 3 min de mers la pas, intr-o plimbare usoara.

Relaxare:
Hotelul ofera servicii bune la categoria de 4* iar piscina pentru adulti este punctulde relaxare maxima al turistilor. Ca si un contrast al plajelor cunoscute decatre fiecare turist, aici aveti ocazie sa vedeti plaje cu nisip negru.Culoarea se datoreaza originii insulei la care vulcanul inca activ al insuleidea lungul timpului a avut contributia maxima. Pentru iubitorii de golf la doarcativa km se afla terenurile Puerto de la Cruz inconjurate de cele mai impresionantepeisaje din insula. In apropierea hotelului se afla cluburi de tenis undeadversarii asteapta sa se confrunte intr-un joc palpitant. Pentru descoperireavaii La Orotava, la hotel puteti inchiria masina 4x4 pentru drumetii in natura,totul depinde de dvs. doar sa fiti deschisi provocarilor. La o distanta de doar3 km, 8 min cu masina fata de hotel puteti patrunde intr-o lume nemaivazuta sianume cea a parcului - Loro Parque - unde gasiti specii unice adunateintr-o gradina botanica, cu plante exotice. Tot aici puteti vedea in marime naturala specii maritime (delfini, leii de mare, balena ucigasa, un numar marede pinguini care au special amenajat o zona cu 12 tone de zapada inghetata din Antarctica.


Servicii de masa:
Oferit in sistem buffet la restaurantul Cascada unde se serveste mic dejun, pranz sicina. Oferta de masa este variata si atent aleasa sa fie pe gustul turistilor.Capacitatea restaurantului este de 350 de persoane.

Servicii pentru copii:
Copii pot fi cazati in camere cu parintii, vor primi baby cot (cei mici) sau patuturisuplimentare cei mai marisori.

Localizare:
Este un hotel situat la 90 de km de aeroportul Tenerife Sud, timp de transfer cumasina aproximativ 1.10 ore si la 26 de km de Tenerife Nord, timp de transferaproximativ 22 min. Distanta pana laplaja Playa de Martianez (plaja publica cu nisip negru) este de doar 250 m, 3 min de mers la pas intr-o plimbare usoara.

Facilitati hotel:
Hotelul ofera pentru turistii sai, receptie 24/24 ore, camera de depozitare a bagajelor,camerele au vedere spre munte si partial spre mare, menaj zilnic, spalatorie (contracost), agentie de inchiriat auto, Wi Fi gratuit in tot hotelul, seri cu meniuripregatite de fata cu turistii, servicii de all inclusive si all inclusivepremium (ce cuprinde bauturi alese). Loby-ul hotelului este ca un bar unde estelocul ideal pentru mici momente de recreere si pentru a face planuri pentrunoile excursii in zilele urmatoare.
Hoteluleste unul foarte apreciat si pentru turismul de business, avand sali de conferinta, sali de intalniri, dotate cu echipamente moderne si cuposibilitatea de servire a celor trei mese zilnice (mic dejun, pranz si cina). Pentrurelaxare turistii hotelului pot sa apeleze la sezlongurile din jurul piscinei inaer liber, aceasta este deschisa tot anul si este pentru adulti. Pentruiubitorii de miscare este o sala de fitness unde un antrenament de catevaminute face bine pentru o buna dispozitie. Programul salii este 08.30 - 20.00si are aparatura pentru antrenamente cardiovascular si de culturism. Nu se accepta animale de companei. Se oferaparcare pazita, acoperita sau pe strada. Hotelul este accesibil pentru persoanalecu disabilitati. In hotel nu se fumeaza.

Facilitati camere:
Camerele dotate modern au vedere spre munte sau partial spre mare.
Camerele duble(30 m2) pentru maxim 3 persoane si 2 copii. Din balconul camerei se poate vedea o panorama superba. Alte dotari sunt: AC, seif (contra cost), minibar (contracost), telefon, WI FI gratuit, la cerere se ofera baby cot.
Camerele duble cu vedere partiala spre mare si spre muntele Teide (30m2) situate laetajele superioare ale hotelului. Aceste camere au o capacitate maxima de 3adulti si 2 copii, au balcon, baie, uscator de par si patuturi pentru copii. Altedotari ale camerei sunt: AC, seif (contra cost), minibar (contra cost),telefon, WI FI gratuit, la cerere se ofera baby cot.
Camerele dubla cu vedere partiala spre mare (30 m2) pentru maxim 3 persoane si 2 copii. Din balconul camerei se poate vedea o panorama superba. Alte dotari sunt: AC, seif(contra cost), minibar (contra cost), telefon, WI FI gratuit, la cerere se oferababy cot.
Suite pentru maxim 4adulti si 2 copii, special pentru familii. Au o terasa spatioasa cu vedere spreocean, cada hidromasaj. Suite mai au in dotare. AC, seif (contra cost), patuturi pentru copii, minibar (contra cost), telefon, WI FI gratuit, la cerere se oferababy cot.

Alegeti insula vacantelor, alegeti Tenerife si hotelul Be Live Experience Orotava 4* din Puerto de la Cruz, unde va puteti relaxa la umbra muntelui El Teide si puteti face plaja pe singurele plaje negre iar natura acvatica o regasiti la Loro Parque, unde veti fi mai aproape de natura.INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE:
- Ofertele de tip BLITZ OFFER nu au o perioada de valabilitate garantata si sunt valabile strict in limita locurilor alocate pentru acest tip de oferta; in momentul in care doriti sa efectuati rezervarea, va rugam sa reverificati valabilitatea ofertei!
- Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara.
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. In cazul in care numele de familie al copilului nu coincide cu numele de familie al ambilor parinti, acestia trebuie sa prezinte la serviciul frontiera certificatul de casatorie. Este obligatia turistilor sa verifice valabilitatea documentelor de calatorie si sa se asigure ca detin toate actele necesare calatoriei. Agentia nu raspunde in cazul in care documentele sunt incomplete sau nu sunt valabile.

OBSERVATII:
- Pentru infanti (0 a 1,99 ani) nu se achita taxe de aeroport. Pentru patut se achita un supliment, in functie de hotel (tarife la cerere).
- Wizzair prealoca automat locurile in aeronava, cat de apropiat posibil (in limita disponibilitatii). Locul alocat va fi comunicat in aeroport, de catre personalul de la check-in. Pe parcursul zborului, serviciile de catering sunt contra cost.
- Pasagerii sunt rugati sa aiba asupra lor biletul de avion atat in aeroportul Otopeni cat si in aeroportul Tenerife Sud. Atentie! Este obligatorie prezentarea biletului de avion. Rezervarea va fi recunoscuta la check-in dupa codul de pe biletul de avion.
- Clasificarea pe stele a hotelurilor din oferta este cea atribuita oficial de autoritatile de resort din Spania. Aceste standarde sunt specifice pentru Spania si nu corespund sau nu pot fi echivalate cu standardele din alte tari. Facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
- Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data publicarii ofertei (oct 2016); in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei.
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului, asistat de reprezentant;
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera de hotel, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la plaja, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, hotelurile pot solicita turistilor sa achite un depozit (cash sau cu carte de credit) pentru eventualele cheltuieli efectuate pe durata sejurului.
- In prima zi de sejur, cazarea incepe dupa ora 14:00. In ultima zi de sejur, cazarea se incheie inainte de ora 11:00
- Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
- Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care aceasta masura este impusa de compania aeriana.
- Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele modificari ale orarului de zbor.
- In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor, inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona cat mai apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul.
- Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Procentele de early-booking pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii reducerii) si sunt dictate de hotelieri. Va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a preturilor.
- Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentia locala. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentie. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
a 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
a 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
a 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 7 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

CONDITII FINANCIARE OFERTA EARLY BOOKING:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 60% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;
a 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul confirmarii rezervarii si pana cu 60 zile inaintea plecarii;
a 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 15 zile inaintea plecarii;
a 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 7 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

CONDITII DE ACORDARE A REDUCERII EARLY BOOKING (EB):
a Reducerea EB este inclusa in pachet, iar procentul precizat se aplica numai serviciilor de cazare;
a Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii;
a Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie