Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

GF NOELIA ***

Prezentare oficiala hotel: https://gfhoteles.com/en/hotel/noelia-playa/

GfNoelia din Puerto Cruz ofera sejururi confortabile, deosebite,fiind situat la doar 300 de metri deplaja Jardin cu nisip negru, fin, vulcanic, si la doar 10 minute de mers pe jos de faimosului Loro Parque, unul dintre cele mai frumoase parcuri zoo dinlume, intins pe 13.5 hectare, atractia turistica obligatorie in special pentrucopii.

Relaxare: Terasa de pe acoperisul hotelului este locul linistit si placut unde va puteti relaxa.Aici va veti bucura de privelisti uluitoare, contempland maretia Muntelui Teide sau imensitatea Oceanului Atlantic. Podeauaterasei este realizata din iarba artificiala astfel incat sa puteti mergedescult si fara griji.
Dela solarul piscinei aflata pe acoperisul hotelului, piscina ce iarna are apaincalzita, va veti putea incanta privirea cu imaginea colorata ce o reda marea, sau cupanorama asupra impresionantului muntevulcanic Teide.

Cea mai apropiata plaja : Plaja Jardin la 300 metri, aproximativ 5 minute de mers pejos.

Servicii de masa: mic dejun, demipensiune

Servicii pentru copii: camera de jocuri, divertisment de seara

Localizare: Hotelul se bucura de o locatie excelenta in inima renumiteistatiuni Puerto de la Cruz, la 28km de aeroportul Ciudad de la Laguna -Tenerife Nord si la 91 de km de aeroportul Tenerife Sud Reina Sofia. Centrulorasului cu zona pietonala demna de remarcat datorita arhitecturii colonialedin Insulele Canare, cu numeroase baruri, restaurante si magazine se afla la doar 10 minute de mers pe jos . La doar150 de metri de hotel se afla autogaradin Puerto de la Cruz care asiguraconexiune cu parcul national Teide -Loro si Santa Cruz de Tenerife, capitalainsulei.

Facilitati hotel: Hotelul GF Noelia dispune de o piscina pe acoperis, o sala deconferinte de 70m2 cu o capacitate de 70 de locuri, un restaurant, un bar, unmini market, acces internet WIFI, sala de jocuri de societate, serviciu deinchirieri masini, asistenta medicala 24h.
Larestaurantul hotelului cu o capacitate de 275 de locuri puteti alege masa carevi se potriveste cel mai bine si puteti savura cele mai bune preparate dinbucataria locala sau internationala.Bufetul ofera sectiunea SHO W Coking in care carnea si pestele sunt gatitein fata oaspetilor. Meniul este adaptat pentru vegetarieni, vegani si celiaci.
Receptia hotelului sta la dispozitiaoaspetilor 24h.

Facilitati camere: Hotelul are 106 camere, studiouri,toate exterioare cu balcoane si aer conditionat controlat individual. Studiourilespatioase de la GF NOLEIA *** decorate in tonuri calde, cu paturi separate sau duble, canapea extensibilapentru a treia sau a patra persoana, cu baie cu cada si uscator de par, ofera un sejur confortabil atat pentrucupluri cat si pentru familii,. Bucataria complet utilata din toate camereleeste perfecta pentru gatit, satisfacerea nevoilor celor mici sau pentruprepararea ceaiului sau a cafelei pe care le puteti savura pe terasa. Toatcamerele au TV prin satelit si WIFI gratuit.
Hotelulare urmatorele tipuri de camere:
Studio 2 adulti ( 2 paturi de o persoana plus canapea extensibila, 28 m2)
Studio 3 adulti ( 2 paturi de o persoana pluscanapea extensibila, 28 m2)
Studio 2 adulti plus 1 copil (2paturi de o persoana plus canapea extensibila, 28 m2)
Studio 2 adulti si 2 copii ( 2paturi de o pesoana plus canapea extensibila, 28 m2)

GF NOELIA 3* este locul perfect pentru a incerca senzatii unice in climatulideal al Insulei Tenerife.INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE:
- Ofertele de tip BLITZ OFFER nu au o perioada de valabilitate garantata si sunt valabile strict in limita locurilor alocate pentru acest tip de oferta; in momentul in care doriti sa efectuati rezervarea, va rugam sa reverificati valabilitatea ofertei!
- Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara.
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. In cazul in care numele de familie al copilului nu coincide cu numele de familie al ambilor parinti, acestia trebuie sa prezinte la serviciul frontiera certificatul de casatorie. Este obligatia turistilor sa verifice valabilitatea documentelor de calatorie si sa se asigure ca detin toate actele necesare calatoriei. Agentia nu raspunde in cazul in care documentele sunt incomplete sau nu sunt valabile.

OBSERVATII:
- Pentru infanti (0 a 1,99 ani) nu se achita taxe de aeroport. Pentru patut se achita un supliment, in functie de hotel (tarife la cerere).
- Wizzair prealoca automat locurile in aeronava, cat de apropiat posibil (in limita disponibilitatii). Locul alocat va fi comunicat in aeroport, de catre personalul de la check-in. Pe parcursul zborului, serviciile de catering sunt contra cost.
- Pasagerii sunt rugati sa aiba asupra lor biletul de avion atat in aeroportul Otopeni cat si in aeroportul Tenerife Sud. Atentie! Este obligatorie prezentarea biletului de avion. Rezervarea va fi recunoscuta la check-in dupa codul de pe biletul de avion.
- Clasificarea pe stele a hotelurilor din oferta este cea atribuita oficial de autoritatile de resort din Spania. Aceste standarde sunt specifice pentru Spania si nu corespund sau nu pot fi echivalate cu standardele din alte tari. Facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
- Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data publicarii ofertei (oct 2016); in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei.
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului, asistat de reprezentant;
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera de hotel, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la plaja, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, hotelurile pot solicita turistilor sa achite un depozit (cash sau cu carte de credit) pentru eventualele cheltuieli efectuate pe durata sejurului.
- In prima zi de sejur, cazarea incepe dupa ora 14:00. In ultima zi de sejur, cazarea se incheie inainte de ora 11:00
- Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
- Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care aceasta masura este impusa de compania aeriana.
- Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele modificari ale orarului de zbor.
- In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor, inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona cat mai apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul.
- Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Procentele de early-booking pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii reducerii) si sunt dictate de hotelieri. Va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a preturilor.
- Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentia locala. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentie. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
a 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
a 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
a 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 7 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

CONDITII FINANCIARE OFERTA EARLY BOOKING:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 60% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;
a 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul confirmarii rezervarii si pana cu 60 zile inaintea plecarii;
a 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 15 zile inaintea plecarii;
a 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 7 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

CONDITII DE ACORDARE A REDUCERII EARLY BOOKING (EB):
a Reducerea EB este inclusa in pachet, iar procentul precizat se aplica numai serviciilor de cazare;
a Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii;
a Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie