Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COSTA ADEJE GRAN


Descriere

Parte din grupul hotelier GF Group, Costa Adeje Gran este pozitionat in zona rezidentiala exclusivista Costa Adeje, la 500 m distanta de plajele Duque si Fanabe. A fost construit in 2001 si este format dintr-o cladire cu 5 etaje in forma literei U.

Localizare
Hotelul este situat in statiunea Playa de Fanabe din Tenerife, la 20 km de aeroportul international Reina Sofia si la 500 metri de plaja cu nisip Fanabe.

Distante
-> 500 m de plaja cu nisip Fanabe
-> 1.5 km de Centrul de congress Magma Arte & Congresos
-> 20 km de Aeroportul Tenerife Sud Reina Sofia
-> 90 km de Aeroportul Tenerife Nord Los Rodeos
-> 30 km de Parcul National Teide

Puncte de interes
-> Pico del Teide, cel mai inalt munte din Spania
-> Loro Parque
-> Parcul acvatic Siam

Atu-uri
-> 3 piscine
-> Wi-Fi gratuit
-> Centru Spa
-> in apropierea plajelor El Duque si Fanabe

Facilitati hotel
Oaspetii au la dispozitie receptie non-stop, servicii de schimb valutar, camera de bagaje, restaurant tip bufet si 2 restaurante a la carte cu specific spaniol, international si meniu vegetarian, 3 baruri - unul la piscina, camera de jocuri, spalatorie contra cost, servicii medicale contra cost. De asemenea, turistii au posibilitatea de a inota intr-una din cele 4 piscine exterioare - una dintre ele pe acoperis si una pentru copii, sau de a se odihni la soare pe terasele amenajate cu sezlonguri si umbrele de soare.
Alte facilitati: centru Spa tratamente cosmetice, aromaterapie, reflexoterapie, ayurveda, acupunctura, jacuzzi, sauna, baie turceasca, gimnastica cardio, polo pe apa, aerobic, programe de cabaret si muzica live, 2 zone separate pentru nudisti.
Plaja cu nisip Fanabe se afla la 500 m distanta de hotel.

Tipuri de camere
-> Double room
-> Double room with sea/pool view
-> Accessible room
-> Senior suite
-> Royal suite
-> Imperial suite

Dotari camere
Hotelul Costa Adeje Gran dispune de 458 camere spatioase si confortabile, cu vedere la mare, munte sau piscina amenajata in mijlocul unei gradini tropicale spatioase.
Camerele sunt dotate cu balcon sau terasa, aer conditionat cu control individual si incalzire centrala, Wi-Fi gratuit, TV cablu, minibar, seif contra cost, baie proprie si uscator de par in baie. Apartamentele au in plus un lounge, doua balcoane si o baie cu cada cu hidromasaj. Curatenia in camere se face zilnic, iar prosoapele si lenjeria se schimba de doua ori pe saptamana.
Camere standard Honeymoon- aceleasi facilitati ca cele standard + o sticla de cava, un cos cu fructe.
Pentru rezervari cu regim de masa demipensiune, pensiune completa sau All Inclusive clientii primesc in plus si o cina romantica la restaurantul a la carte La Laja. Este obligatorie detinerea certificatului de casatorie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.