Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Vila Campina din Techirghiol este localizata in centrul statiunii, la o distanta de 100 m de Manastirea Sf. Maria si de lacul Techirgiol.

Descriere: Capacitatea vilei este de 30 de locuri in camere duble. Vila nu detine restaurant. In jurul vilei exista o multime de terase si restaurante unde se poate servi masa.

Camere: Camerele au in dotare aer conditionat, TV si cablu tv , frigider.

Servicii gratuite: Informatii turistice, parcare.

Servicii cu plata: aer conditionat, tratament de specialitate la Baza de tratament din cadrul manastirii 'Sfanta Maria'.

Animale de companie: Accesul cu animale de companie este interzis.

Tratament: Baza de tratament din cadrul manastirii 'Sfanta Maria' se afla la parterul unui corp al hotelului 'Sfanta Maria', ocupand o suprafata de aproximativ 600 metrii patrati. Ea cuprinde un cabinet medical de consultatii, doua cabinete de electroterapie, un cabinet de unde scurte si un grup sanitar.
Factorii terapeutici la baza de tratament sunt: apa lacului Techirghiol, cloruto-sodica in care predomina clorurile si sulfatii de sodiu si magneziu cu mineralizare totala de 85%, namolul sapropelic din lac, precum si bioclimatul de stepa cu influente marine. Indicatiile terapeutice cuprind o gama larga de afectiuni ale aparatului locomotor, afectiuni ginecologice si dermatologice ( ca indicatii majore ), pe langa acestea putand fi tratate si unele boli asociate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie