Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Messembria Palace & Resort


Descriere

Hotelul Messembria Palace & Resort 4* este una dintre cele mai noi locatii ale plajelor Sunny Beach la tarmul Marii Negre. Facilitati camere
Camerele hotelului ofera urmatoarele facilitati: aer conditionat, lift, serviciu zilnic de menaj, tv cu ecran plan cu canale prin cablu, minibar, baie proprie cu prosoape si articole de baie gratuite, balcon sau zona de relaxare, alte servicii contracost.

Facilitati hotel
Messembria Palace & Resort este unul dintre cele mai noi resorturi ale statiunii Sunny Beach, cu o arhitectura in stilul unic al Rivierei Franceze, dar recreata pe tarmul Marii Negre. In deplina armonie cu flora si fauna locala, privelistea per anasamblu si proximitatea cu orasul Nessebar locatia este mirifica, iar in aproiere sunt regasite si supermaket-uri, o clinica medicala, un complex sportiv si un teren de tenis. Facilitatile specifice sunt deasemenea numeroase: piscina exterioara, aqua park, sauna, baie turceasca, hamam, lac sarat, baie ruseasca, biliard rusesc, restaurant mancaruri traditionale bulgaresti, capela, amfiteatru, mini golf, echipament de fitness pentru exterior, salon de infrumusetare, jacuzzi, teren pentru copii, animatie copii, rent-a-car, parcare, alte servicii la cerere.

Localizare
Messembria Palace & Resort este situat in partea sudica a Sunny Beach, in apropierea frumoasei plaje Cacao si la 10 minute de orasul antic Nessebar, recunoscut pentru monumentele arhitecturale deosebite realizate din perioada medievala.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.