Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL COROANA MOLDOVEI


Descriere

Hotelul Coroana Moldovei este situat in centrul statiunii Slanic Moldova, foarte aproape de izvoare. Este un hotel „boutique”, fiecare camera este personalizata si are stilul, luxul si rafinamentul aristocratiei de altadata.
Cladirea initiala este o cladire de epoca, inscrisa in patrimoniul national al Romaniei, construita in anul 1937, iar in anul 2012 a fost extinsa cu 20 de camere, pastrand acelasi stil arhitectural, in prezent hotelul avand 35 de camere.
Descriere camere:
Mobilierul din camere este frantuzesc, de culoare alba, pictat cu trandafiri, in alte cateva camere avand influenta asiatica. Toate camerele sunt prevazute cu televizor, minibar si acces la internet wireless. Hotelul este prevazut cu incalzire centrala.
Descriere facilitati:
Hotelul este structurat pe 4 niveluri astfel:parter: receptie , salonul restaurant, bar – etaj 1, etaj 2 si etaj 3: 11 camere double standard cu pat matrimonial, fiacre camera cu baie proprie; 8 camere double de luxe cu pat matrimonial, fiacre camera cu baie proprie;3 suite cu doua paturi matrimoniale, fiecare suita cu baie proprie; 2 apartamente, fiecare apartament cu cate 2 dormitoare si 1 baie ;etaj 3:jacuzzi;sauna; etaj 4: sala conferinte, sala fitness.
Atractii turistice:
Statiunea Slanic Moldova este renumita pentru izvoarele sale de ape carbonate, usor sulfuroase, clorurate, sodice, hipotonice si oligominerale. Valea Slanicului, Comanesti - Palatul Ghica, Parcul statiunii, Cheile "300 de scari".
Servicii masa:
in restaurnat propiu.
Facilitati evenimente:
sala conferinte cu o capacitate de 60 persoane, dotata cu flipchart, videoproiector.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.