Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EXPECTO APARTHOTEL


Descriere

eXpecto este propunerea noastra pentru o vacanta reusita la munte deoarece oferim clientilor nostri confort de 3*, eleganta si dotari moderne.

eXpecto Apartments din Sinaia constituie o alternativa reala si convenabila la turismul clasic, hotelier. Apartamentele de 3* in regim hotelier iti dau posibilitatea de a te bucura de o vacanta sau un sejur la munte fara a te indeparta prea mult de atmosfera primitoare a caminului tau.

Iti punem la dispozitie 15 apartamente de 3* in regim hotelier situate in centrul statiunii Sinaia, peste drum de Parcul Dimitrie Ghica si in imediata vecinatate a restaurantului Wood.


Apartament Junior Suite

Ai la dispozitie sapte spatii de acest tip in eXpecto Apartments Sinaia. Ele dispun de un dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea neextensibila, o chicineta open space, complet dotata si utilata, baie si smart TV atat in living, cat si in dormitor. Apartamentele au balcon, o suprafata de 47 mp.

Apartament Loft

Ai la dispozitie un apartament Loft. Situat la mansarda, acesta dispune de doua dormitoare cu pat matrimonial, un living cu canapea neextensibila, o bucatarie complet dotata si utilata, baie, smart TV in living si in fiecare dormitor. Fiind la mansarda nu are balcon, dar beneficiaza in schimb de o fereastra tip Velux. Numar maxim de persoane care se pot caza aici este de patru.

Apartament Family

Exista un singur apartament Family. Acesta este situat la parter si dispune de doua dormitoare cu pat matrimonial, un living cu canapea neextensibila, o bucatarie complet dotata si utilata, o baie si o toaleta de serviciu. Ai televizoare smart in living si in fiecare dormitor, precum si un balcon. Capacitatea maxima de cazare este de patru persoane.

Apartament Deluxe

Poti alege unul din cele patru apartamente Deluxe. Fiecare dintre ele este compus din doua dormitoare cu pat matrimonial, living cu canapea neextensibila, o bucatarie complet dotata si utilata, o baie si o toaleta de serviciu, televizor smart in living si in fiecare dormitor. De asemenea, poti admira peisajul montan din balcon sau sa te bucuri de momente speciale in fata focului din semineu. Daca vrei sa vii insotit si de persoane dragi tie, afla ca pot fi cazate maxim patru persoane.

Apartament Studio

In structura eXpecto Apartments exista doua astfel de spatii. Ambele sunt situate la ultimul etaj si dispun de un dormitor cu pat matrimonial, o chicineta complet dotata si utilata, baie, spatiu de depozitare si smart TV in dormitor. Fiind la mansarda nu au balcon, dar au o fereastra de tip Velux. In acest tip de apartament, cu o suprafata de 27 mp, se pot caza 2 persoane.

Salon Privat

Pentru organizarea unor activitati diverse ai la dispozitie salonul privat. Elegant si primitor, acesta poate fi folosit si ca sala de conferinta, avand o capacitate de 15 locuri.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Lift
Mobilier extern
Seif
Cheie acces
Jocuri
Room Service
Monitorizare video 24h
Camere izolate fonic
Canale TV copii
Camere nefumători
Grădină
Recepție
Cameră depozitare bagaje
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Serviciu curățenie
Zonă fumători
Alarmă fum
Mic dejun în cameră
Parcare păzită

Locatie