Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tamra Beach


Descriere

Activitati/Divertisment
O serie de activități sportive sau de relaxare sunt disponibile, precum tenis, ping-pong, volei pe plajă, piscină în aer liber si interioara, spa și centru de relaxare, teren de tenis, club de sănătate, club de copii, sală de fitness, trainer sportiv, sporturi acvatice, plaja privată, teren de joacă pentru copii, sauna, divertisment, karaoke, umbrele de plajă, scaune de plajă, prosoape, terasă la soare, masaj, scufundari, tenis de masa, inot cu tub, darts, aerobic.

Localizare
Dreams Beach este situat la doar 7 minut de mers pe jos față de plajă. Complexul este situat la aproximativ 23 min de mers cu masina (21 km) de popularul golf Naama, unde se pot găsi numeroase restaurante şi magazine si de Centrul Internaţional de Convenţii, iar Aeroportul Sharm el Sheikh se află la aproximativ 7 minute de mers cu maşina (9,8 km). Punctele de atractie populare, din zona, sunt reprezentate de: Hard Rock Cafe Nabq Bay (3,2 km), La Strada Mall (3,6 km), Porto Sharm (9,4 km), Pataya Beach Club (10,8 km), SOHO Square Sharm El Sheikh (11,6 km), Nabq Bay (13,1 km), Formula 1 Ghibli (13,9 km), Sinai Grand Casino (19,5 km), Space Sharm (21,3 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.