Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Dacica Rasnov


Descriere

“Traditie. Ospitalitate. Confort”

Situata la poalele Cetatii Rasnov, intr-un tinut in care vestigii ale istoriei medievale se impletesc cu frumusetile naturii, Casa Dacica va intampina cu confort si ospitalitate, intr-un decor traditional cu tematica dacica.

Casa are de 17 locuri cazare dispuse astfel: 1 apartament, 1 camera cvadrupla, 1 camera tripla, 2 camere duble si 1 camera dubla cu balcon, completate cu un living cu semineu, o baie de serviciu si o bucatarie complet utilata, in care modernul cu traditionalul se imbina armonios. Casa dispune de incalzire cu centrala proprie cu apa calda si caldura non-stop. Apartamentul este pretabil si persoanelor cu handicap, avem rampa de acces, iar baia este dotata cu suporti speciali.

Toate camerele au bai proprii cu cabina de dus, uscator de par, articole de baie. Oaspetii nostri au la dispozitie internet WiFi gratuit si nelimitat, parcare supravegheata video, gratar, terasa acoperita si balansoar. Oferim oaspetilor nostri lemne pentru aprins gratarul si sugestii privind obiectivele de vizitat in zona. Pentru relaxare, oferim turistilor jocuri de societate: jocuri de rummy, table, carti, sah, aparat fitness, etc.

La cerere, oferim servicii de masa in regim catering. Se poate achita cu card/tichete de vacanta masa pentru restaurant La Promenada numai la unitate.

Plata se poate face cu cash, card la POS sau cu tichete si/sau carduri de vacanta, OP sau depunere in cont bancar si direct la unitate.

IMPORTANT: REGIM CAZARE COPII: Copiii pot fi cazati numai in camerele tripla, de familie sau apartament indiferent de varsta si cu parintii in camera dubla pana in varsta de 2 ani. In camera dubla cu balcon NU cazam decat maxim 2 persoane (adult cu copil sau 2 adulti).

Oferim servicii fara plata:

- Trezirea clientilor la solicitare

- Primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru clienti

- Informatii privind orarul mijloacelor de transport

- Informare turistica

- Pastrarea bagajelor

- Pastrarea obiectelor uitate

- Comenzi taxi

Servicii cu plata:

- Servicii telefonice locale, interurbane si international

- Facilitati de spalat, uscat si calcat

- Preluarea turistilor din Brasov/Bucuresti/Sibiu

- Ghidaj turistic profesional acreditat

Obiective Turistice:

Cetatea Taraneasca din Rasnov, Dino Parc, Pestera Valea Cetatii, Biserica Evanghelica, Biserica Sf. Nicolae, Cheile Rasnoavei, Castelul Bran la 12 km, Poiana Brasov la 9 km, orasul Brasov cu foarte multe obiective turistice si culturale: Biserica Neagra, Casa Sfatului, Prima Scoala Romaneasca, Biserica Sf. Bartolomeu, Turnul Alb.

Activitati:

Trasee turistice: bungee jumping, tiroliana, pendul, slackline (mersul in echilibru pe o coarda elastica), escalada, rapel, tir cu arcul, tir cu pusca, mountain bike, ATV in Cheile Rasnoavei, echitatie, fotbal pe teren acoperit, paintball, ski in Poiana Brasov; in Brasov: Paradisul Acavatic, Aventura Parc, Superland – cel mai mare parc destinat copiilor din SE Europei sau Wolf Adventure in Zarnesti.

Informatii suplimentare:

- Check-in dupa ora 15:00

- Check-out inainte de ora 11:00

- Animalele de companie nu sunt acceptate

- Fumatul interzis in interiorul casei

- Ore liniste 22:00 - 7:00

- Boxele portabile NU sunt permise în locație

- Gratar permis între orele 12:00-21:00, fără muzică.

In ceea ce priveste masurile de securitate, va putem spune ca avem afise de informare cu privire la distantarea sociala, purtarea mastii, folosirea covorasului cu dezinfectant la intrare si posibilitatea dezinfectarii mainilor la intrare, in bucatarie sau in camere, precum si termometru digital.

Pentru check in, va intra o singura persoana in receptie pentru inregistrare iar cheia se va afla in usa.

Pentru dezinfectarea suprafetelor, a spatiilor interioare si exterioare, folosim dezinfectantul biocid Surfanios.

Accesul in bucatarie este limitat la 4 persoane sau o familie, spatiul dintre mese fiind de 1,5 metri. Masa va putea fi servita in mod exceptional in camera, inclusiv pe terasa, in self catering sau catering, existand restaurante ce asigura acest serviciu in Rasnov. Vesela se igienizeaza si dezinfecteaza cu Biclosol in masina de spalat vase din bucatarie.

Asadar va oferim cazare in conditii de maxima siguranta cu posibilitatea anularii gratuite sau a reprogramarii sejurului in caz de eventuale alte stari speciale.

Integral si in WEEK-END (vineri, sambata, duminica) SE INCHIRIAZA PENTRU MINIM 2 NOPTI!!.

Renovata in anul 2018, Casa Dacica este situata la baza Cetatii Rasnov si la 200m de Restaurantul La Promenada. Suntem la zece minute departare de partia de ski din Poiana Brasov si la 5 minute de partia olimpica de sarituri cu schiurile de pe Valea Carbunarii.

Localizare: Str Teilor Nr.44B, Rasnov

Coordonate GPS: 45.595145356682, 25.471324928311

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Mobilier extern
Check-in / Check-out prioritar
Seif
Fumatul interzis
Serviciu privat Check-in / Check-out
Cheie acces
Jocuri
Monitorizare video 24h
Canale TV copii
Camere nefumători
Terasă
Recepție
Grădină
Cameră depozitare bagaje
Serviciu curățenie
Alarmă fum
Parcare păzită
Acces pe bază de cartelă
Zonă TV la comun
Parcare pe stradă
Birou informații
Șemineu interior
Cameră de jocuri
Serviciu lustruire încălțăminte
Alarmă
Facilități persoane cu dizabilități
Cameră fără alergeni
Librărie
Bucătărie la comun
Cărți, muzică copii

Locatie