Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Noblesse

   Bulevardul Mihail Săulescu, Predeal Vezi locatia pe harta


Descriere

La doar 200 de metri de ansamblul de ski Clabucet hotelul Noblesse este situat in centrul statiunii Predeal si este accesibil din drumul national.

Preocuparea unitatii este sporirea confortului si crearea unui ambient ospitalier pentru oaspeti. Accentele moderne imbinate cu elemente clasice au condus la o amenajare interioara calda, armonioasa.

Pentru a asigura oaspetilor nostri un confort sporit in camere au fost schimbate saltelele, pernele, pilotele, lenjeria si prosoapele si au fost introduse halate si papuci de casa.

Structuri de cazare:
- 26 camere duble cu baie proprie si balcon, dotate cu tv, minibar, telefon si incalzire centrala.
- 3 suite cu baie proprie si balcon, dotate cu tv, minibar, telefon si incalzire centrala.
- 2 apartamente cu 2 dormitoare, baie proprie, fara balcon, dotate cu tv, minibar, telefon si incalzire centrala.

Camera dubla matrimoniala - pat matrimonial, suprafata de 23 mp, grup sanitar cu cabina de dus, minibar, internet wifi, halat de baie, papuci, televizor, telefon.

Camera dubla twin - doua paturi single, suprafata de 23 mp, baie cu dus, birou, minibar, internet wifi, halat de baie, papuci, tv si telefon.

Suita - dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea, suprafata de 30 mp, grup sanitar cu cabina de dus, minibar, internet wifi, halat de baie, papuci, televizor, telefon.

Apartament - doua dormitoare cu paturi matrimoniale, suprafata de 40 mp, grup sanitar cu cabina de dus, minibar, internet wifi, halat de baie, papuci, televizor, telefon.

Restaurant cu 55 locuri, unde se servesc micul dejun, pranzul si cina in regim bufet sau a la carte. In zilele de vara turistii se pot bucura de soare pe terasa hotelului. Restaurantul Noblesse, cochet, calduros, cu meniu a la carte diversificat te va cuceri cu preparatele delicioase ce poarta semnatura unor tineri pasionati de gastronomie

Unitatea dispune de doua sali pentru conferinte cu o capacitate de pana la 80 locuri dotate corespunzator: flip-chart, video-proiector, ecran de proiectie, wi-fi, lumina naturala, imprimanta, fax, calculatoar de birou si conexiune la internet.

Alte facilitati:
- Receptie non stop cu lobby;
- Parcare: 30 locuri.

Servicii oferite gratuit:
- mic dejun;
- conexiune wifi in tot hotelul;
- parcare;
- comenzi taxi;
- trezire la cerere;
- transmitere/primire corespondenta/curier.

Servicii oferite contracost:
- minibar;
- room service;
- supliment demipensiune si pensiune completa;

Serviciul de receptie este disponibl non-stop. Se pot solicita informatii despre zona, rezervari la restaurantele din zona, trezirea la ora stabilita, preluare-predare corespondenta, sau chiar rezervari pentru plimbari pe trasee cu ATV.

Privelistea din camere este superba, in special in sezonul de iarna. Panorama asupra muntilor Bucegi este vizibila din balconul camerelor de pe partea din spate iar in fata se poate vedea Partia Clabucet in toat splendoarea ei.

Animalele de companie sunt acceptate (se pot percepe taxe).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Camere nefumători
Terasă
Wi-Fi
Recepție
Recepție 24h
Canale TV copii
Mobilier extern
Terasă acoperită
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Serviciu curățenie
Zonă fumători
Cafenea
Fumatul interzis
Alarmă fum
Room Service
Mic dejun în cameră
Monitorizare video 24h
Țarc bebeluși

Locatie