Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mountain Breeze

   Strada Nicolae Bălcescu, Predeal Vezi locatia pe harta


Descriere

Specific arhitecturii montane dar si aromniei perfecte a albului si negrului, Hotel Mountain Breeze se recomanda prin eleganță si rafinament.

Hostel Mountain Breeze beneficiaza de o pozitie exceptionala, ce deschide privirilor o splendida panoramă a statiuni dar si spre peisajul muntilor împaduriti.

Unitatea turistica: Hostel Mountain Breeze are in compunere urmatoarele tipuri de servicii: cazare, restaurant, bar, terasa, sala de conferinta, teren de sport, loc de joaca copii, fitness/sală de gimnastică, saună, club de noapte/discoteca.

Hostel Mountain Breeze poate asigura 60 de locuri de cazare/serie, repartizate in 29 spatii de cazare, astfel: 17 camere duble (6 matrimoniale si 11 duble twin), 6 camere triple, 2 camere cvadruplă și 4 apartamente cu 1 dormitor si living.

Majoritatea camerelor au balcoane, cu vederi superbe panoramice a statiunii Predeal si a Muntiilor Bucegi. Puteti savura aroma cafelei, sorbind în acelasi timp din frumusetea peisajului care vi se deschide in fata ochilor, in acest sens, va recomandam cele 4 apartamente prevăzute cu terase spatioase dar și cu aranajament intim și montan.

Apartamente cu terase spatioase nr. 107, 207, 307 si 407. Decorul si structura aparatamentului 407 se recomanda a fi un loc intim si placut pentru tineri indragostiti/casatoriti.

Toate camerele au baie proprie, prevazute cu cade, unele cu hidromasaj, uscatoare de par, etc.

Camerele sunt amenajate cu gust, dispunand de televizor lcd, telefon, minibar.

Facilitati: Parcarea proprie a complexului, internet wireless, sala de fitness/gimnastică.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Wi-Fi
Seif
Serviciu privat Check-in / Check-out
Echipament bedminton
Biliard
Sala de fitness
Darts
Echipament tenis
Ore de fitness
Camere nefumători
Terasă
Recepție
Cameră depozitare bagaje
Parcare pe stradă
Parcare păzită
Birou informații
Masă tenis

Locatie