Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situare: Pensiunea ,,Montien' este situata in Predeal, la cota 1200 m, pe drumul catre Cabana ,,Trei Brazi', intr-o zona inconjurata de padure, cu privelisti care iti vor incanta privirea si cu dotari ultra-moderne ce asigura o sedere de neuitat.
Info: Montien este un simbol al excelentei, dovedit prin modernism, stil unic si nonconformism. In traducere din limba tailandeza, numele ,,Montien' inseamna ,,resedinta regala”, de unde si motto-ul pensiunii: ,,where guests are kings AN D kings are guests”. Pensiunea Montien reda oaspetilor sai pofta de viata, optimismul de care au nevoie, invioreaza si tonifica, in numai cateva zile. Arhitectura moderna si nonconformista a vilei se armonizeaza atat functional, cat si estetic, cu natura, realizand un ambient intim si relaxant. Locatia si-a deschis portile in 2008.
Camere: Pensiunea pune la dispozitie 15 spatii de cazare in camere single, duble twin si camere duble matrimoniale, toate beneficiind de dotari ultra-moderne: balcon si bai proprii (jacuzii sau dus), televizor LCD, minibar, Internet wireless si room service.
Restaurant: Restaurantul ofera bucatarie atat romaneasca, cat si internationala, pentru satisfacerea celor mai exigente si mai rafinate gusturi. In cafeneaua de lux poti savura, impreuna cu prietenii, o cafea esspreso speciala, cu o aroma unica, sau sa urmaresti cuburile de gheata rotindu-se in paharul de whiskey, acompaniat de un trabuc cubanez selectionat cu mare grija de personalul nostru. Noua chiar ne pasa, si am gandit fiecare amanunt pentru oamenii speciali care cauta intr-adevar ceva deosebit, unic pe valea Prahovei.
Facilitati: Daca ai ajuns aici, poti experimenta putina adrenalina prin plimbarile cu ATV-ul si cu elicopterul deasupra muntilor Bucegi. Pe terasa, situata in mijlocul naturii, te poti relaxa contempland natura, poti citi o carte, ziare, reviste, sau prin diferite activitati: sah, table, carti, Remy. Pensiunea Montien ofera, de asemenea, conditii pentru turismul de afaceri, punand la dispozitia clientilor interesati o sala de conferinte cu o capacitate de 60 - 70 locuri, dotata cu ecran flipchart, videoproiector si sonorizare. La cerere, Pensiunea Montien se poate transforma in locul perfect pentru petreceri private sau aniversari.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.