Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Dragului


Descriere

Profil: Economic

Situare: Amplasat intr-un cadru natural privilegiat, inconjurat de Muntii Bucegi, Postavarul si Piatra Mare, Hotel Dragului, Predeal, este o gazda ospitaliera in orice anotimp.

Info: Construit in anul 2003, hotelul a fost dat in folosinta sub denumirea de ,,Pensiunea Dragului' si a creat o traditie in turismul montan de pe Valea Prahovei.

Camere: ,,Hotel Dragului' are o capacitate de cazare de 40 de locuri in 20 de camere cu paturi duble sau cu pat matrimonial. Fiecare din cele patru nivele este personalizat prin decorul diferit si dispune de camere confortabile, mobilate modern.

Facilitati: Hotel Dragului mai dispune si de o sala pentru conferinte cu capacitate de 40 locuri, dotata corespunzator: aer conditionat, flip-chart, video-proiector, calculatoare de birou si conexiune la internet.

Restaurant:
Restaurantul ,,Dragului', cel mai renumit restaurant de pe Valea Prahovei, cu o
capacitate de 140 de locuri in restaurant si 120 locuri pe terasa, ofera o gama
diversificata de preparate din gustoasa bucatarie romaneasca si internationala,
toate pregatite cu profesionalism.

Servicii
gratuite: internet wireless, parcare
receptie deschisa non-stop, camera de bagaje

Servicii
cu plata: room service, pranz la pachet, serviciu de transfer, sali de conferinta
si petreceri, centru de afaceri

Animale de companie: Animalele de companie nu
sunt acceptate.

Facilitati
copii: Copiii cu varsta intre 0 si 7 ani
beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; copiii mai mari de 7
ani achita contravaloarea patului suplimentar



















Atractii in zona: trasee turistice montane in imprejurimi (Canionul ,,Sapte scari', Cascada ,,Tamina', Pestera de gheata, Cheile Rasnoavei), Manastirea ,,Sfantul Nicolae', Biserica ortodoxa ,,Sfintii Imparati Constantin si Elena', Capela romano-catolica ,,Timisul de Jos', Manastirea romano-catolica ,,Timisul de Jos', Monumentul Eroilor - Valea Rasnoavei, Monumentul ,,Mihail Saulescu', Monumentul Eroilor din gara Predeal

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.