Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Harmonie


Descriere

Info: Harmonie este o exceptie din cotidian, este o mica lume pe cont propriu, concentrandu-se pe natura, simplitate si bunastare, care isi schimba culoarea odata cu anotimpurile. Reintorcerea omului in si catre natura.
Situare: Harmonie este un Complex compus din Vile si Case in copac, cu o exceptionala panorama catre M-tii Bucegi, M-tii Piatra Craiului si Paraul Rece, intr-un cadru linistit, langa padure.
Camere: Complexul este compus din 5 vile ecologice din bustean, 2 Case in Copac si Observator, avand fiecare un design unic, cu un spatiu aerisit atat in interior, cat si in exterior, beneficiind de tot confortul, foarte intime, romantice, facandu-te sa te simti cu adevarat in natura. Vilele impresioneaza prin imbinarea stilurilor clasic, modern, rustic, lasand o impresie de neuitat atat prin amplasamentul intr-un cadru de vis, cat si prin designul inspirat de natura, foarte simplu.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.