Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cabana Schiorilor


Descriere

Unitatea de cazare are o pozitionare excelenta, fiind situat la baza partiei de schi Clabucet Sosire si este un punct de plecare spre diferite trasee montane si obiective turistice din zona Valea Prahovei. Echipa noastra este formata din personal de servire atestat. Ospitalitatea, grija si atentia pentru fiecare detaliu sunt elementele la care am tinut intotdeauna si care ne readuc, an de an, oaspetii nostri fideli.

Serviciile noastre
Camerele sunt amenajate modern, in culori calde si elegante si dispun de toate dotarile necesare pentru a asigura un confort maxim turistilor care poposesc la noi.
Indiferent daca este vorba de o intalnire de afaceri, o cina romantica sau sarbatorirea unui eveniment important, restaurantul nostru va asteapta cu un meniu pentru o dieta sanatoasa, prajituri fine sau cocktailuri exotice, ingrediente care cu siguranta va vor incalzi sufletul.
Aveti astfel posibilitatea sa organizati, cu ajutorul echipei noastre, evenimente avantajoase si eficiente atat pentru compania dumneavoastra, cat si pentru angajatii si colaboratorii dumneavoastra, intr-un cadru natural superb si intr-o ambianta calda si primitoare.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.