Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL RIZZO BOUTIQUE


Descriere

RO Hotelul este situat pe Strada Valea Lunga, Nr.8, statiunea Poiana Brasov.
Rizzo Boutique Hotel este adapostit printre brazi in statiunea Poiana Brasov, situat pe creasta Muntilor Carpaţi. Hotelul ofera schiorilor si calatorilor ce doresc sa se bucure de o atmosfera liniştita si de un loc placut intr-un decor pastoral. / EN The hotel is located on Valea Lunga Street, No. 8, Poiana Brasov resort. The hotel offers a quiet atmosphere and a pleasant place in a pastoral setting.
Atractii turistice:
RO Castelul Bran, Castelul Peles, Cetatea Rasnov, Biserica Neagra. / EN Bran Castle, Peles Castle, Rasbov fortress, Black church.
Politici:
RO În contextul epidemiologic actual, am luat următoarele măsuri: • Instalarea dozatoarelor cu gel dezinfectant în recepție, la fiecare etaj la intrarea în lift, în restaurant, în zona piscinei, dar și în fiecare cameră • Instalarea covoarelor profesionale dezinfectante la intrarea în hotel, restaurant, zona spa, dar și la fiecare etaj la intrarea în lift • Instalarea unui panou de plexiglas în recepție pentru a păstra distanțarea între recepționer si clienți • În cadrul recepției există o trusă medicală care conține: dezinfectant/șervețele cu efect antibacterian pentru curățarea suprafețelor (șervețele); măști pentru față/ochi; mănuși (de unică folosință); halat medical lung, cu mâneci lungi; sac de unică folosință pentru deșeuri • Am mărit frecvența de curățare a spațiilor comune, procedura efectuându-se la un interval de 30 minute (recepție, holuri, mânere uși, balustrade, toalete) • Asigurarea unei ventilări corecte a tuturor spațiilor publice, cât și a camerelor • Instalarea unui termoscaner la intrarea în hotel pentru verificarea temperaturii atât a angajaților, cât și a turiștilor; temperatura trebuie să fie sub 37,3 grade (termoscaner-ul citește într-un mod non-invaziv, de la distanță, temperatura corporală, contactul cu persoana scanată nefiind necesar) • Instalarea unui autocolant laminat de distanțare socială amplasat în recepție • În zona spa au voie maximum 10 persoane: 6 în interior și 4 pe terasa special amenajată; atât în interior cât și în exterior au fost așezate șezlongurile la o distanță de 1,5 metri; de asemenea, turiștii vor intra cu rezervare in prealabil la recepție și vor avea 2 ore la dispoziție pentru a se evita supraaglomerarea și riscul infectării • Nr. maxim de persoane in lift: 2; recomandăm folosirea liftului doar dacă este cu adevărat necesar • Personalul are responsabilitatea de a monitoriza oaspeții din unitate care pot fi bolnavi; aceștia vor fi redirecționați către o cameră de izolare pâna la anunțarea autorităților locale competente (DSP) • Evaluarea zilnică a stării de sănătate a angajaților și luarea măsurilor necesare la primele semne de îmbolnăvire • Lenjeria de pat și prosoapele dumneavoastră sunt confecționate din materiale de cea mai înaltă calitate, spălate și dezinfectate conform celor mai stricte standarde de igienă. / EN The hotel is applying anti-Covid19 measures.
Servicii masa:
RO - se acorda in unitatea restaurant Rizzo, categoria 4* care include o sala de mese eleganta cu vedere spre o frumoasa padure de brad. O bucatarie moderna de inalta calitate permite satisfacerea unei varietatati de gusturi. / EN provided at Rizzo restaurant 4*, with a beautivul view overlooking a forest of pine trees.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.