Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Shore At Kata Thani - ADULT ONLY

Descriere

www.theshorephuket.com

The Shore At Katathani este un complex luxos aflat pe plaja Kata Noi si ofera vedere frumoasa la mare si unitati de cazare de 5 stele pe malul marii, cu piscina privata. Acest hotel este destinat doar adultilor.
De aici, oaspetii se pot bucura de acces facil la tot ce acest oras plin de viata are de oferit. Pentru aceia dintre dvs. care doresc sa se aventureze pe-afara, Kata Noi Beach, Phuket Surf, Zona trageri Saiyuan Rawai sunt doar cateva dintre atractiile disponibile pentru vizitatori.

Facilitati hotel:Complexul organizeaza cursuri de yoga, cules de fructe si gimnastica acvatica. Centrul spa Serenity ofera masaje relaxante, iar biroul de turism va poate ajuta cu organizarea unei excursii de o zi.
Restaurantul The Harbour ofera o vedere incantatoare la asfintit si serveste o gama larga de preparate din bucataria internationala si un mic dejun american. Puteti savura cocktailuri si sucuri proaspete din fructe la The Lighthouse.
Oferind oaspetilor din hotel servicii de nivel superior si o gama larga de dotari, The Shore at Katathani Resort este decis sa va asigure ca sejurul dvs. va fi cat se poate de confortabil. Acest hotel furnizeaza 24-ore room service, WiFi gratuit in toate camerele, securitate 24-ore, magazin cadouri/suveniruri, 24-ore receptie pentru a asigura oaspetilor nostri cel mai inalt grad de confort.

Facilitati camere: Toate camerele au aer conditionat, podea eleganta de lemn si usi din sticla transparenta care se deschid pe o terasa la soare privata. Deasemenea, sunt dotate cu TV cu ecran plat, minibar si baie cu cada.

**********

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.