Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Holiday Inn Resort Mai Khao Beach


Descriere

Localizare: Holiday Inn Phuket Mai Khao Beach este la 9 km de Aeroportul International din Phuket si la mai putin de 40 de minute de mers cu masina de plajele Bang Tao, Surin si Kamala. Aflat langa plaja cu nisip alb Mai Khao, ofera turistilor un refugiu tropical.


Facilitati hotel: Printre facilitatile hotelului se numara un centru spa Tea Tree si o piscina infinita, sala de jocuri, o biblioteca si un centru de fitness, Js Cafe se pot servii mese bogate tip buffet, restaurantul Pesto de pe malul marii cu specialitati italiene si tailandeze, un bar aflat langa piscine.
Facilitati camere: Camerele hotelulu sunt dotate cu dus, seif, TV si canale prin satelit, telefon, aer conditionat, uscator de par, fier de calcat, frigider, DVD player, papuci de casa, canapea, serviciu de trezire, fierbator electric, iPod docking station, WiFi gratuit in fiecare camera.



**********

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.