Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Beyond Resort Kata Beach


Descriere

Beyond Resort Kata (fostul Kata Beach Resort & Spa) este situat direct pe Kata Beach din Phuket Thailanda si este un loc care ofera toata distractia unei destinatii clasice de vacanta pe o plaja tropicala.

Facilitati camere

Hotelul ofera 275 de camere si apartamente elegante proiectate in stil contemporan, cu facilitati de lux pentru a oferi o vacanta relaxanta de pe malul marii. Camerele superioare sunt confortabile si elegante oferind relaxare intr-un cadru tropical cu ferestre din podea pana in tavan pentru a avea parte de cat mai multa lumina naturala. Acest tip de camera dispune de aer conditionat, minibar si un pat confortabil de zi, precum si uscator de par, aparat pentru prepararea de ceai/cafea, seif, birou, TV si telefon. Camerele Deluxe Premier ofera cele mai bune vederi la Marea Andaman cu facilitati suplimentare speciale inclusiv un aparat de cafea in camera si pilote de inalta calitate.

 

Facilitati hotel

Hotelul are un centru de spa, Kanda Spa unde terapeutii profesionisti de masaj au conceput tratamente care va vor relaxa total, corpul, mintea si sufletul. Oaspetii au la dispozitie gratuita o sala de fitness complet echipata, cu toate aparatele de ultima generatie. Hotelul dispune de doua piscine, una fiind conceputa special pentru copii, curs de gatit, sesiuni de yoga, sauna si club pentru copii.

 

Localizare hotel

Proprietatea este situata pe plaja Kata, iar cele mai apropiate atractii fata de hotel sunt Debarcaderul si Templul Chalong si Plaja Nai Harn. Aeroportul International Phuket se afla la aproximativ 50 de km.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.