Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alpina Casi


Descriere

Pensiunea Alpina se află în Păltinis, la 100 m de pârtia de schi Arena Platos, si oferă un restaurant, parcare gratuită. Oaspetii au la dispozitie un depozit gratuit pentru echipamente de schi, precum si saună, la un cost suplimentar. Aeroportul International Sibiu este situat la 18 km.

Cazare Clasificat la categoria de 3 stele, complexul ofera 106 de locuri de cazare in 36 de camere duble, camere twin si apartamente. Camerele sunt dotate cu baie proprie, aer conditionat, incalzire centrala, TV, uscator de par si balcon.


Facilităti: Internet gratuit; Parcare privată; Grădină sau zona verde; TV în camere sau în hol; Schimb de prosoape si lenjerie de pat; Piscină; Încălzire centrală.

Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

In restaurantul complexului, turistii pot servi preparate delicioase sau pot organiza evenimente festive. Pentru organizarea evenimentelor business, complexul ofera o sala de conferinte echipata corespunzator.

Oaspetii au acces gratuit la parcare.

Suplimentar, complexul ofera si bar, biliard, spatiu de joaca pentru copii, organizare de tabere pentru copii, piscina interioara, jacuzzi, sauna, inchiriere echipamente de schi, scoala de schi, depozit de schiuri, camere de familie si receptie deschisa non-stop.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.