Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BERLIN GREEN PARK


Descriere

Berlin Green Park, Nisipurile de aur, Bulgaria

Prezentare oficiala hotel:www.paradisegreenparkhotel.com

Localizare hotel: Hotelul Berlin Green Park este situat pe un deal linisitit cu vedere la o panoroma magnifica, la doar cateva minute de mers pe jos (300m) de plaja si portul de iahturi la 1 km de centrul statiunii.

Facilitati hotel: Construit in 2003, ultima renovare 2015, 6 etaje, 2 ascensoare. Restaurant principal, restaurantul a - la - carte, lobby bar si barul de la piscina, bar pe plaja, Wi - Fi gratuit in hol si in jurul bazinului, magazin de suveniruri, ziare, seif (contra cost) sala de conferinte, rent a car, asistenta medicala.
Cazare
Ora de check - in: 14:00
Ora plecarii: 12:00

Servicii de masa: All Inclusive Gold

Facilitati camere : Hotelul are 6 etaje si o capacitate de 218 de unitati: camere duble si apartamente. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, mini - bar, TV prin cablu, Wi - Fi, baie cu dus si uscator de par, balcon.
DBL 2 cu 1 si DBL 2 cu 2: Dimensiune aproximativa 26,2 mp (dimensiuni fara balcon inclus). Doua paturi obisnuite (la hotel exista doar cateva camere cu pat dublu). Canapea si pat suplimentar cu saltea. Capacitate maxima - 3 adulti sau 2 adulti cu 2 copii.
APP 2 + 3: Suprafata aproximativ de 60 mp. (dimensiune fara balcon inclus). Camera de zi si dormitor despartita de o usa conectata, in camera de zi exista canapea mare si pat suplimentar. Capacitate maxima - 3 adulti + 2 copii sau 4 adulti si un 1 copil. Pat de copil este oferit gratuit la cerere. Nu sunt permise animale de companie in hotel. Hotelul nu ofera conditii speciale pentru persoanele cu dezabilitati.

Facilitati pentru copii:
Scaune inalte si paturi pentru copii (gratuit); Spatiu de recreere pentru copii; Animatie pentru copii 6 zile pe saptamana - Club pentru copii (4 ani - 12 ani, 10:00 - 12:30 si 14:30 pana la 17:00); Meniu pentru copii.

Sport si divertisment gratuit: piscina in aer liber, 1 umbrela de soare si 2 sezlonguri pe camera la piscina sau pe plaja in fata hotelului Berlin Golden Beach - dupa disponibilitate, prosoape de plaja, tenis de masa, darts,animatie sportiva, animatie zi si seara (6 zile pe saptamana).

Servicii cu plata: Biliard, masaj, sauna. Parcare - taxa locala, locuri limitate.

ALL INCLUSIVE GOLD la hotel Berlin Green Park INCLUDE:

Mic dejun bufet in restaurant, un meniu variat si gatit live - SHO W - 07:30 - 10:00Pranz bufet la restaurant, un meniu variat si mancaruri internationale: salate, supe, mancaruri principale, deserturi, fructe, gatit live - SHO W - 12:00 - 14:00
Bar pe plaja de la ora 10:00 pana la ora 19:00. (pana la ora 15.06 si dupa 15.09 de la ora 10:00 pana la ora 16:30) sau in functie de timpul de lucru al barului de plaja, bazandu - se pe conditiile meteorologice. In vreme rea, barul nu functioneaza
Cina la bufet in restaurant: un meniu variat si mancaruri internationale cu mese tematice saptamanal - 18:00 - 20:30; Codul imbracamintei este obligatoriu
Burger bar in fata plajei de aur din Berlin - 10:00 - 16:00 (burger si hot dog)
Cina la restaurantul a - la - carte al hotelului (locuri limitate): o singura data in timpul sejurului (in functie de disponibilitatea locurilor, este necesara o rezervare avansata din ziua precedenta. 18:00 - 20:30 Lucreaza in perioada 15.06 - 15.09
24 de ore: bauturi alcoolice si non alcoolice din Bulgaria, cafea, ceai - 24 de ore. la barul din hol la parcul verde Berlin si la celelalte baruri ale hotelului in functie de orele de lucru.O reumplere a mini - barului din sala numai la sosire - 2 ape minerale 330 ml, 2 bauturi racoritoare 330 ml, 2 bere 330 ml, 1 desert de ciocolata.
Hotelul isi pastreaza dreptul de a schimba orele de lucru ale restaurantelor, barurilor etc. Wi - Fi gratuit in zonele comune, camere de hotel si plaja, Check - in este dupa ora 14:00 si check - out pana la ora 12:00. Programul All Inclusive GOLD incepe cu pranzul in ziua sosirii si se termina cu micul dejun in ziua plecarii.
Oaspetii sunt obligati sa respecte regulile interne ale hotelului.




















Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.