Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Marieta Palace este localizat in centrul orasului nou Nessebar, la aproximativ 500 de metri distanta fata de cea mai apropiata plaja si la 500 de metri de orasul vechi Nessebar.

Facilitati hotel

Ca si facilitati, hotelul Marieta Palace pune la dispozitia oaspetilor sai: receptie, piscina exterioara pe acoperis, Wi-Fi gratuit in zonele publice si in camere, lobby bar, bar la piscina, restaurant principal, bowling, salon de infrumusetare, sala de conferinte, room service, rent a car, tratamente SPA, sezlonguri si umbrele la piscina, Jacuzzi, sezlonguri si umbrele pe plaja (contra cost), locuri de parcare limitate in hurul hotelului (gratis). Este posibila parcarea in apropierea hotelului (nepazita, contra cost). 

Facilitati camere

Toate camerele dispun de balcon, aer conditionat, televizor cu programe prin satelit, telefon, mini bar, seif, Wi-Fi, baie cu dus, uscator de par, facilitati de preparare a cafelei/ceaiului. De la receptie se ofera, la cerere, fier de calcat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Room Service
Wi-fi / Wireless Lan
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Fitness
Sala de conferinta
Rent-a-car
Recepție 24h

Locatie