Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



LOCALIZARE
Situat in Nessebar, statiunea ce face parte din patrimoniul Unesco, hotelul Aqua Paradise se afla la 50 m de principala atractie a complexului, Aqua Park Nessebar, la 500 m de plaja cu nisip Ravda, 3 km de Sunny Beach si 25 km de Bourgas.


CONSTRUCTIE
Hotelul Aqua Paradise este construit intre 2017-2018, avand 2 cladiri a cate 5 etaje si un total de 315 camere.


FACILITATI HOTEL
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai o gama larga de servicii si facilitati, printre care: restaurant bufet (seri tematice de 2-3 ori pe saptamana), restaurant a la carte (o data pe sejur, la cerere si cu rezervare), restaurant pescaresc (o data pe sejur, la cerere si cu rezervare), lobby bar, pool bar, cafenea, piscina exterioara, piscina pentru copii, piscina interioara, plaja privata cu transfer gratuit, dar umbrele si sezlonguri contra cost, spatiu de joaca pentru copii.


FACILITATI CAMERE
Aqua Paradise este format din camere duble standard (27-28 mp) si duble superior (34-35 mp), putand fi cazati 2-3 pax, dar si family rooms sau apartamente, unde pot fi cazate 3-6 persoane (4+1 in hotel si 5+1 in anexa). Camerele hotelului Aqua Paradise sunt moderne si complet utilate, oferind baie cu dus sau cada, telefon, aer conditionat (gratuity), TV, mini frigider, minibar (la cerere, contra cost), seif, acces internet, uscator de par, balcon sau terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie