Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL SHINE

   Str Trandafirilor Nr 24, Neptun


Descriere

Hotelul Boutique SHINE este situat in superba zona verde din nordul statiunii Neptun. Este un hotel de tip small luxury diferit de conceptul clasic hotelier.
Hotelul ofera camere matrimoniale, garsoniere si apartamente cu suprafata generoasa, fiecare cu design unic, decorate cu tapet si mobilate modern.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu cabina de dus cu hidromasaj sau cada cu hidromasaj, pat matrimonial, tapitat cu piele naturala si cu dimensiunea saltelei de 180x200cm, telefon, internet, seif, halate de baie, papuci si uscator de par.

Clientii hotelului au la dispozitie o piscina moderna si jacuzzi in aer liber.

Camerele duble standard au suprafata de 20 mp, fiecare camera avand design unic. Peretii sunt tapetati in totalitate cu tapet modern. Baia are in dotare cabine de dus (120x120cm) cu hidromasaj.

Camerele duble cu vedere la promenada, au perete cortina de 3,7x2,7m, suprafata de 20 mp, design unic pentru fiecare camera. Baia are in dotare cada cu hidromasaj.

Suita Junior are suprafata de 32 mp, perete cortina cu dimensiunile 7,2 x 2,7m spre promenada. Baia are in dotare cabina dus (120x120cm) cu hidromasaj.

Suita are suprafata de 32 mp, perete cortina cu dimensiunile 4x2,7m spre promenada. Baia are in dotare Jacuzzi.

Garsoniera are suprafata de 28 mp. Ofera, in plus fata de camera dubla, un living cu canapea extensibila si un blacon. Baia are in dotare cabina de dus cu hidromasaj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Private bathroom
Hairdryer
Safety deposit box in room
Air conditioning
24-Hour Front Desk
Outdoor swimming pool
Bar
Minibar