Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL REGAL este situat la 200 de m de plajele de nisip din Mamaia, de la Marea Neagra, beneficiind de acces direct la Lacul Siutghiol. Acesta are in total 46 camere si apartamente asfel: 16 camere duble matrimoniale, 12 camere duble twin, 6 apartamente standard, 2 apartamente lux, 10 apartamente de familie.
Dotari si servicii
Hotelul pune la dispozitia turistilor seif, zona pentru fumatori, terasa, serviciu de transfer (contra cost), parcare, restaurant, bar si sali de conferinta.
Gratuit! Este posibil parcarea privat gratuit la proprietate (nu este necesar rezervare).
Restaurant Gente di Mare se afla in incinta Hotelului Regal si are o capacitate de 90 de locuri.
Restaurantul serveste preparate culinare din buctria romAeneasc si international in sistem a la carte. Oaspetii pot savura la bar diverse coctailuri, racoritoare, bauturi calde sau reci.
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu, Gente di Mare.
Mic dejun - bufet suedez;
Demipensiune - mic dejun bufet suedez + pranz sau cina in sistem fisa cont;
Pensiune completa - mic dejun bufet suedez + pranz si cina in sistem fisa cont.
Dotari camere
Camerele duble au pat matrimonial sau 2 paturi twin, acces gratuit la internet, minibar si baie privata cu dus, aer conditionat, TV si seif.
Apartamentele Standard au living cu canapea si dormitor cu pat matrimonial si au capacitate 2 adulti + 1 copil. Acestea au baie cu cada cu hidromasaj,
Apartamentele Familie au living cu pat matrimonial sau 2 paturi si dormitor cu pat matrimonial si au capacitate 2 adulti + 2 copii. Acestea au baie cu cada cu hidromasaj.
Apartamentele Lux au living cu canapea si fotolii si dormitor cu pat matrimonial. Acestea au baie cu jacuzii.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- copiii intre 0-6.99 ani (maxim 2 copii in camera) beneficiaza de gratuitate, fara pat suplimentar, la cazare si mic dejun;
- copiii de la 7 ani la 11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Al doilea copil plateste micul dejun integral.
- copiii de la 12 pana la 17.99 ani beneficiaza de pat suplimentar la cerere contra cost 156 lei/zi cu mic dejun.
- copiii cu varsta 12 ani sunt considerati adulti si achita pat suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.