Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Prin serviciile, facilitatile si dotarile oferite, Hotel Flora Mamaia se adreseaza atat turistilor care doresc sa isi petreaca o vacanta excelenta pe litoralul romanesc, cat si companiilor, organizatiilor si grupurilor de persoane care organizeaza conferinte, simpozioane, intalniri de afaceri si alte evenimente care implica un grad inalt de formalitate.
Zile gratuite de vacanta: platesti 6 nopti si stai 7 (7=8;8=9;9=10), numai pentru cazare. Masa se achita pentru intreg sejurul. Oferta speciala Zile gratuite de vacanta nu se cumuleaza cu oferta speciala Inscrieri timpurii si se aplica doar la camerele duble.
Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV -LCD, minibar, baie cu dus, internet -wireless. Număr total camere: 306 Duble: 280 Apartamente: 26 - apartamentul este compus din dormitor matrimonial si un living dotat cu o canapea extensibila.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant -un restaurant 3 stele (90 locuri) si un restaurant 2 stele (600 locuri) cu autoservire pe timp de vara, parcare publica- gratuita in limita locurilor disponibile, acces persoane cu dizabilitati, internet -wireless, bar, 2 terase. Servicii suplimentare cu plata: internet prin sistem wireless; bar; stand de presa locala si centrala; sala de conferinte utilata modern; convorbiri telefonice si fax; comenzi taximetre; multiplicare documente; organizare banchete, receptii, mese oficiale, cine festive; rezervari de locuri in alte unitati de alimentatie publica; paturi suplimentare la cerere, stand cu produse la vanzare in receptie. Servicii suplimentare fara plata: informatii privind prestarea unor servicii, mijloace de transport, spectacole, starea vremii; trezirea la ora solicitata; pastrarea obiectelor de valoare in seif; transmiterea de mesaje; predarea si expedierea corespondentei turistilor; punerea la dispozitia turistilor a materialelor de informare turistica; pastrarea si expedierea obiectelor uitate; pastrarea bagajelor pana in momentul cazarii dar si dupa eliberarea camerei, pana la plecarea din hotel. Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -acces gratuit in limita locurilor disponibile.
Locatie:
Hotelul este situat la jumatatea distantei dintre Cazino si Satul de Vacanta, aproape de parcul Aqua Magic, Telegondola si Teatrul de Vara. Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.
Servicii masa:
se acorda in restaurantul Flora 3 stele, micul dejun in sistem bufet suedez. Pranzul si cina in sistem fisa cont, in restaurantul Flora (linie de autoservire) sau in restaurantul Casa Flora cu meniu "a la carte". Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic Dejun = 30.00 Lei/ zi/ persoana; Fisa cont = 40 lei /zi/persoana (intre 01.06-20.07 / 01.09-30.09) Fisa cont = 100 lei /zi/persoana (intre 21.07-31.08) Servicii masa copii (fisa cont optionala): - copiii 0- 14 ani impliniti 50% din tariful pentru un adult; - peste 15 ani 100% din tariful pentru un adult;
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): CAMERA DUBLA - copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 7 ani inclusiv beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat si de mic dejun; - copiii cu varsta cuprinsa intre 8- 14 ani inclusiv beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat si achita 50% din valoarea micului dejun; - copilul peste 14 ani achita pat suplimentar si 100% valoarea micului dejun. Tariful patului suplimentar este de 69.00 Lei/ zi, pe toata perioada sezonului. CAMERA DUBLA STANDARD- capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 7 inclusiv 2 adulti si 2 copii: 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-7 ani inclusiv si 1 copil cu varsta cuprinsa intre 8-14 ani inclusiv. Suprafata camerei duble standard, nu permite introducerea patului suplimentar. APARTAMENT- capacitate maxima: 4 persoane.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 3 - capacitati intre 50-150 de locuri, utilate cu video-proiector, flipchart, sistem sonorizare, ecran proiectie, aer conditionat si internet prin cablu.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.