Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Thb Maria Isabel


Descriere

Hotelul THB Maria Isabel este un hotel de 4 stele, situat in Playa de Palma, la cativa metri de plaja, baruri si restaurante ce dau forma acestei renumite zone a insulei.

Localizare
Hotelul este localizat la 400 m de plaja, la aproximativ 7 km de aeroportul International Palma de Mallorca.
Hotelul este o alegere excelenta pentru cei care sunt in cautarea unei vacante vacante cu prietenii sau intr-un grup. Hotelul THB Maria Isabel se incadreaza in categoria hotelurilor recomandate tinerilor si nu accept copii sunb 18 ani. Viata de noapte si atmosfera extraordinara din Playa de Palma o facd in acest hotel destinatia perfecta pentru distractie si relaxare.

Facilitati hotel
Hotelul THB Maria Isabel ofera o gama completa de servicii pentru o vacanta cat mai confortabila si mai placuta in Mallorca. Nu numai ca se bucura de o locatie privilegiata in Playa de Palma, dar ofera si servicii precum terasa de la piscina, zona de wellness sau garajul pentru biciclete care satisfac si nevoile oaspetilor mai activi.
Hotelul dispune de la gama larga de facilitati precum acces internet wireless, piscina exterioara cu terasa de plaja, sezlonguri si umbrele, bar cu lounge si terasa, centru spa cu piscina incalzita, sauna, lounge bar, programe de animatie, sporturi nautice, caiac. Paddle, kitesurf, jetski, masa de ping pong, biliard.

Dotari camere
THB Maria Isabel detine 148 de camere raspandite pe 12 etaje. Camerele sunt complet renovate si asigura oaspetilor sai o vacanta memorabila in Mallorca si sunt dotate cu balcon, televizor cu ecran plat, baie, uscator de par, minibar, acces internet wireless, sef, birou.
Tipuri de camere: double room premium priority location (cele mai bune camere din hotel), double room, triple room.

Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2EUR

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.