Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELBA SUNSET MALLORCA


Descriere

LOCALIZARE: intr-o zona linistita din Palma Nova, la 1 km de plaja si 29 km de Aeroportul din Palma. Centrul zonei Palmanova este la 600 metri iar zona de shopping la 900 metri.


FACILITATI HOTEL: receptie 24 ore, 2 restaurante : The Gallery si The Bow, Lounge bar, lobby bar, conexiune internet wireless, parcare subterana, sala de fitness, piscina exterioara pe acoperisul hotelului, centru SPA/Wellness cu jacuzzi si diverse tratamente si terapii, sala de evenimente.


FACILITATI CAMERE: 252 camere moderne si elegante cu vederi spectaculoase de pe terasa/balcon. Toate camerele sunt echipate cu: telefon, conexiune la internet wireless, aer conditionat/incalzire, mini frigider, set pentru ceai si cafea, espresor cu capsule, TV LED prin satelit, seif, birou, baie spatioasa cu dus si uscator de par, oglinda cosmetica, dressing, papuci de baie.

Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.