Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Un castel cu turnuri si fortarete in nuante calde de rosu si ocru, va intampina intr-un mediu prietenos pentru a va oferi propria vacant de poveste. Este construit in stilul traditional ionian in culori calde care se armonizeaza cu peisajul inconjurartor si alei din piatra care va ghideaza prin hotel oferindu-va senzatia ca va aflati intr-un sat de munte traditional. AC-ul este gratuit .Localizare
Hotelul este situat in estul insulei Lefkada, pe malul Marii Mediterane, la doar 4 kilometri de Portul Nidri, si la 13 kilometri de centrul istoric al insulei. Cea mai apropiata zona de plaja se afla la circa 100 de metri, in timp ce splendidele Porto Katsiki si Plaja Kathisma pot fi gasite la circa o ora distanta cu masina. Renumite pentru peisajul lor grandios, Porto Katsiki si Plaja Kathisma sunt punctele de atractie pentru care insula si-a castigat titlul ca fiind una cu cele mai frumoase plaje din Europa. O alta minunatie a naturii ce poate fi gasita pe insula este Cascada Dimosari, un loc in care te vei umple de vitalitate datorita frumusetii sale aparte, ce iti lasa impresia ca te afli in mijlocul muntilor. Cei interesati sa o viziteze o pot gasi la doar 10 kilometri, durata fiind de circa 17 minute cu masina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.