Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ponti Beach


Descriere

Hotel Ponti Beach - zona Vasiliki - Lefkada

Prezentare oficiala hotel: https://www.pontibeachhotel.com/en-us

Hotelul Ponti Beach este alegerea ideala pentru iubitorii sporturilor nautice, fiind situat in Vasiliki, un orasel superb cunoscut in intreaga Europa pentru conditiile favorabile practicarii kitesurfing-ului, windsurfing-ului. Pe langa serviciile extraordinare pe care acesta le ofera, localizarea sa il incadreaza ca fiind cel mai bine vandut hotel din Lefkada.

Localizare: Hotelul este situat in sudul Insulei Lefkada, in zona Vasiliki. Cea mai apropiata plaja se afla la 200 m departare, iar Aeroportul Preveza se afla la o distanta de cca. 60 km.

Facilitati hotel: Ponti Beach este un hotel extraordinar ce ofera turistilor sai servicii de cea mai buna calitate. Printre facilitatile oferite se numara o piscina exterioara cu vedere la mare, terasa, bar la piscina, restaurant, cafenea, acces Wi-Fi gratuit, parcare privata.
Restaurantul hotelului serveste preparate din bucataria mediteraneana, preparate cu ingrediente proaspete. Barul serveste cocktail-uri, cafea si alte bauturi, pe care turistii le pot savura pe terasa mobilata cu vedere la mare. Printre alte facilitati se numara camera de jocuri si camera de bagaje.

Facilitati camere: Hotelul Ponti Beach dispune de 63 camere elegante, cu balcon privat si vedere la mare, la munte sau la gradina.Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, uscator de par, prosoape, telefon, TV, aer conditionat si un frigider. Capacitatea maxima a camerelor este de la 2 la 5 persoane.

Tipuri de camere:
- Double Room Sea View
- Double Mountain View
- Double Promo Sea View
- Double Executive Sea View
- Family Room Ground Floor Sea View


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.