Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL IONIAN BLUE

   31100 Lefkada, Nikiana


Descriere

Hotelul Ionian Blue Bungalows & Spa Resort este situat pe plaja Alexandros, la 3 kilometri de Nikiana si la 5 kilometri de Nidri. Autobuzul spre oraul Lefkada oprete in fata hotelului.

Descriere camere:
Hotelul dispune de un numar total de 116 camere, din care: 102 sunt superior duble, 12 sunt junior suites, 2 vile. Toate camerele sunt spatioase, cu un decor modern si sunt orientate catre mare. Facilitati: aer conditionat, mini bar, uscator de par, satelit TV, telefon, radio, seif. Camerele tip junior suite si vilele au piscina privata.

Descriere facilitati:
Servicii hotel: receptie deschisa nonstop, check-in/check-out express, camera de bagaje, room service, sali de conferinta si petreceri, centru de afaceri, spalatorie, curatatorie chimica, barbier/salon de frumusete, magazin de suveniruri/cadouri, inchirieri auto, birou de turism, fax/copiator, serviciu de vanzare bilete, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost).
O piscina infinita si 2 restaurante gastronomice. Restaurantul in aer liber serveste preparate mediteraneene langa piscina. Lounge barul Scorpios ofera cocktailuri intr-un decor elegant si are vedere panoramica la mare. Centrul spa include o piscina interioara cu o cada cu hidromasaj.
In zonele publice exista acces Wi-Fi gratuit. La hotel exista parcare gratuita.

Facilitati copii:
hotelul ofera un bazin special si un teren de joaca.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
TV in room
Bathroom
Hairdryer
Air conditioning
Cable/Satellite TV
Free parking
24-Hour Front Desk
Outdoor swimming pool
Children swimming pool
Bar
Beach